Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Släpdäck

Köp bra och billiga släpvagnsdäck på dackonline.se

Är det dags för dig att köpa nya släpvagnsdäck? Hos oss hittar du bra däck av mycket god kvalitet till ett bra pris online. Det finns några saker du ska tänka på när du ska köpa nya däck till din släpvagn, framförallt när det är dags att sätta på dina vinterdäck. Har din bil dubbdäck är det viktigt att din släpvagn också har detta. Dessa kan du dessutom ha även om din bil har friktionsdäck.

Var noga med att kolla vad du har för storlek på däcken och välj samma mått som dina befintliga däck när det är dags för att byta dem. Vi kan garantera att du kommer att hitta rätt däck hos oss för just dig och din släpvagn.

Börjar våren närma sig och det är dags att sätta på dina sommardäck igen? Även däck för sommarhalvåret kan du hitta hos oss i vårt breda utbud. Det är viktigt att tänka på att dina släpvagnshjul klarar av den maximala totalvikten för din släpvagn när den är lastad. Är ditt släp av modell tyngre rekommenderar vi starkt att du väljer ett c-däck. Dessa är lämpade för tyngre fordon och passar även bra till lastbilar eller skåpbilar.

Oavsett vilken storlek du behöver kan du vara säker på att hitta det hos oss på dackonline.se. Känner du dig vilsen och inte är säker på vad du behöver är det bara att kontakta vår kunniga personal som gärna hjälper dig hitta rätt släpvagnsdäck!

Köp dina nya släpvagnsdäck billigt på dackonline.se

Har du bestämt dig för att byta släpvagnsdäck behöver du inte leta längre. På dackonline.se får du alltid hög service. Detta tack vare att vi har över 300 servicepartners runt om i Sverige som är villiga att hjälpa just dig.

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistisk rabatt

Om ni behöver en större mängd däck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: lkw-reifen@delti.com

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard