Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Var god och referera till ditt fordonsregister för uppgifterna. För att vi skall kunna erbjuda dig passande fälgar behöver vi få uppgifterna för ditt fordon. Du hittar uppgifterna i kolumn D.1 i ditt fordonsregister och ytterligare detaljer i kolumn D.2 (typ/variant).
1.
Välj fordon
Välj fordon
2.
Välj fälg
Välj fälg
3.
Välj däck
Välj däck
4.
beställning
beställning

Våra populäraste fälgar

Passar VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Stålfälgar med Vinterdäck (Dubbade)

Hos oss på dackonline.se kan du köpa stålfälgar med vinterdäck (Dubbade) online. Vi har däck av kvalitetsmärken som Pirelli och Michelin till lågt pris. I vinterväglag med snö, is och modd är bilens väggrepp det mest grundläggande. Oavsett vilken bil du har, vare sig du kör 4x4 eller tvåhjulsdrivet, är det avgörande både för din egen och din omgivnings säkerhet att du har ordentliga vinterdäck på bilen vid vinterväglag. Med rätt sorts vinterdäck på din bil, får du snabbare inbromsning, bättre väggrepp, och lättare att kontrollera bilen om något oförutsett skulle hända. Om du bor i de norra delarna av Sverige är det särskilt viktigt att satsa på ordentliga vinterdäck. Vad kan vara viktigare än säkerheten? Det är mycket sällan man ångrar ett så viktigt köp som faktiskt kan vara livsavgörande.

Stålfälgar med Vinterdäck (Dubbade) till riktigt bra pris

dackonline.se säljer billiga dubbdäck till just din bil. Vi erbjuder låga priser och ett enormt stort utbud. Vi har fri frakt och snabb leverans av alla våra däck. Dessutom erbjuder vi en generös 30 dagars ångerrätt. Vi har ett stort antal samarbetspartners runt om i Sverige. Över 300 verkstäder står redo att hjälpa dig med monteringen av dina nya däck. Beställ dina nya däck från oss redan idag! Våra produkter håller högsta kvalitet och vi är noga med att våra kunder ska bli helt nöjda med sina köp!