Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Beställningsstatus x
Logga ut

Komplett uppsättning av hjul.: Stålfälgar med Vinterdäck (Dubbade)

Här kan du hitta stålhjul paketerade som uppsättning med vinterdäck balanserade och monterade, för alla vanliga bilar, stadsjeepar, off-Roaders, skåpbilar och lätta lastbilar, färdiga att monteras på bilen.

Vänligen var medveten om att alla bilar som är godkända för användning inom EU efter 1 November 2014 ska vara utrustade med däcktrycksövervakningssystem (TPMS). Skulle bilen redan har ett aktivt TPMS, kan du köpa däck förmonterade på stålfälgar med en sensor programmerad för din bil.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Stålfälgar med Vinterdäck (Dubbade)

Hos oss på dackonline.se kan du köpa stålfälgar med vinterdäck (Dubbade) online. Vi har däck av kvalitetsmärken som Pirelli och Michelin till lågt pris. I vinterväglag med snö, is och modd är bilens väggrepp det mest grundläggande. Oavsett vilken bil du har, vare sig du kör 4x4 eller tvåhjulsdrivet, är det avgörande både för din egen och din omgivnings säkerhet att du har ordentliga vinterdäck på bilen vid vinterväglag. Med rätt sorts vinterdäck på din bil, får du snabbare inbromsning, bättre väggrepp, och lättare att kontrollera bilen om något oförutsett skulle hända. Om du bor i de norra delarna av Sverige är det särskilt viktigt att satsa på ordentliga vinterdäck. Vad kan vara viktigare än säkerheten? Det är mycket sällan man ångrar ett så viktigt köp som faktiskt kan vara livsavgörande.

Stålfälgar med Vinterdäck (Dubbade) till riktigt bra pris

dackonline.se säljer billiga dubbdäck till just din bil. Vi erbjuder låga priser och ett enormt stort utbud. Vi har fri frakt och snabb leverans av alla våra däck. Dessutom erbjuder vi en generös 30 dagars ångerrätt. Vi har ett stort antal samarbetspartners runt om i Sverige. Över 300 verkstäder står redo att hjälpa dig med monteringen av dina nya däck. Beställ dina nya däck från oss redan idag! Våra produkter håller högsta kvalitet och vi är noga med att våra kunder ska bli helt nöjda med sina köp!