Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Var god och referera till ditt fordonsregister för uppgifterna. För att vi skall kunna erbjuda dig passande fälgar behöver vi få uppgifterna för ditt fordon. Du hittar uppgifterna i kolumn D.1 i ditt fordonsregister och ytterligare detaljer i kolumn D.2 (typ/variant).
1.
Välj fordon
Välj fordon
2.
Välj fälg
Välj fälg
3.
Välj däck
Välj däck
4.
beställning
beställning

Våra populäraste fälgar

Passar VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Prisvärda aluminiumfälgar med helårsdäck - Enkel & snabb leverans

Det är viktigt att du har däck som både håller med åren och som du kan köra med oavsett vilket väder som väntar dig. Genom att skaffa dessa kompletta hjul från oss säkrar du din bilkörning både under sommaren och vintern. Du får här fina fälgar i aluminium i hög kvalité som passar bra för alla årets årstider. Tillsammans med fälgarna får du även helårsdäck som gör att du slipper oroa dig för vinterdäcken när kylan och snön väl slår till.

Köp dina aluminiumfälgar med helårsdäck från oss på dackonline.se idag och du får dem både billiga och snabbt levererat hem till dig. Gör livet lite enklare och smidigare med dessa hjul och slipp byta däck inför varje ny säsong.

Genom att använda helårsdäck vet du säkert att din bil både kan köra under heta sommardagar likväl som under slaskiga och snöiga vinterdagar. Här hos oss hittar du aluminiumfälgar med helårsdäck till alla typer av bilar. Vare sig det är personbilar, stadsjeepar eller offroadfordon har vi däck som passar just din bil.

Med vårt breda utbud på över 100 olika märken av däck så det finns mycket att välja mellan och du finner garanterat de bästa möjliga däcken för ditt fordon. Köp kompletta hjul utifrån dina önskemål och få dem balanserade och monterade enkelt och smidigt. Utöver detta eminenta paket med aluminiumfälgar finner du även ett stort utbud av stålfälgar för ditt fordon med lång hållbarhet och som har tillhörande sommar och vinterdäck.

Beställ dina Aluminiumfälgar med helårsdäck här och få fri frakt

Med en snabb och gratis leverans här på dackonline.se går det snabbt och smidigt att få däcken hem till dig. Med över 300 monteringspartners så blir arbetet effektivt utfört i tid och du kan snabbt komma igång med dina nya Aluminiumfälgar med helårsdäck. Skulle du inte vara nöjd med dina bildäck så har vi alltid 30 dagars returrätt på alla våra produkter.