Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Motorcykeldäck: Skoter/Moped

Mopeddäck och skoterdäck

En egen moped utgör en viktig milstolpe i många ungdomars liv. Detta enkla fordon innebär så mycket mer - ett stycke frihet, ett steg mot självständigheten. På ett liknande sätt kan en scooter frigöra både tid och andrum senare i livet när den underlättar i den stressiga vardagen för många yrkesarbetande. Tar man skotern till jobbet slipper man trängas på bussar och tunnelbanor och kryssar istället elegant fram genom rusningstrafiken.

Men trots att dessa fordon medför en mängd glädje är föraren relativt utsatt i trafiken. Därför blir det extra viktigt att skaffa bra däck till sin moped eller skoter. För fordon som saknar en så kallad deformationszon är högkvalitativa mopeddäck det bästa sättet att undvika olyckor. På dackonline.se kan du enkelt och billigt köpa däck till moped/skoter online.

Bekväma mopedhjul med bra grepp

För att lugnt kunna släppa iväg sin ivriga tonåring på den nya mopeden är däck som ger ordentligt grepp en god investering. Eftersom mopeder och skotrar är lätta och rörliga fordon finns risken att de kanar i svängar, särskilt under vinterhalvårets våta eller hala vägförhållanden. Då är det en bra idé att skaffa vinterdäck till moped/scooter som till exempel dubbdäck. Dubbdäckad moped/scooter är ett trafiksäkert alternativ på hala underlag. För större skotrar kan å andra sidan komforten komma att spela en större roll. På dackonline.se för vi endast produkter från tillverkare som motsvarar dessa kvalitetskrav. Hos oss hittar du ett stort sortiment högkvalitativa och billiga däck till moped och scooter, scooterhjul och mycket mer från olika märken, som till exempel äkta Vespa-däck. 

Er monteringsmöjlighet

Er monteringsmöjlighetIngen fara: även till motorcykeldäck erbjuder vi montagepartner i er närhet. Till montagepartner sökning

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

Söker montagepartner

Vi letar efter fler verkstäder som kan fungera som montagepartner för motorcykeldäck.
Gratis anmälan här

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard