Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Aluminiumfälgar - Snygga, moderna, blickfångande

Aluminiumfälgar till låga priser

Beställ dina fälgar direkt här på Däckonline. Vi erbjuder ett brett urval av abs fälgar och bbs fälgar. Att köpa fälgar via oss är alltid enkelt – men innan du väljer dina aluminiumfälgar bör du ställa dig ett antal frågor. Vilken typ av bilfälgar av aluminium vill du t.ex. ha? Och vilken färg föredrar du föredrar du på dina alufälgar?

Självfallet så är det också viktigt att välja rätt mått. Och för att hjälpa dig att så har vi utformat en enkel sökfunktion. Fyll bara i uppgifterna för att få ett förslag på olika fälgar online som passar din bil.

Aluminiumfälgar

Copyright: Tomasz @ Fotolia

Stort utbud av billiga fälgar

Hos oss hittar du aluminium fälgar i flera olika utföranden. Det finns självfallet olika modeller som passar olika bultmönster. Vidare så finns det olika fälgar som passar till olika bilmärken.

Exempel på billiga aluminiumfälgar i vår webbshop är bland annat Volvo fälgar och Enzo fälgar 16.

Vilka fördelar har aluminiumfälgar?

En aluminiumfälg erbjuder en många fördelar.

 • Aluminium är ett lätt material. Det betyder att vikten på abs fälgar blir lägre, vilket innebär en bränslebesparing. Det är bra för såväl miljön som plånboken.
 • Att reparera och slipa fälgar är relativt enkelt. Valet renovera aluminiumfälgar kan därför vara ett smart alternativ för den som vill ha snygga fälgar. Glöm inte att även polera aluminiumfälgarna!
 • Du kan även använda korrosionsskyddande medel på alu fälgar, vilket betyder att dessa fälgar är mindre känsliga för korrosion.
 • Aluminium fälgar minskar belastningen på hjul och stötdämpare.
 • Fälgarna leder bort värmen på ett mycket effektivt sätt vilket minskar risken för överhettade bromssystem.

Fälgarna påverkar helhetsintrycket av bilen. Genom att byta fälgarna kan du enkelt få en snyggare visuell stil. Idag är erbjuds många nya fälgar i olika färger.

Design med många möjligheter

Vi erbjuder ett komplett urval av fälgar på nätet. Du kan till exempel välja några av följande alternativ för ett komplett hjul :

 • Fälgar med 5, 6 eller 7 ekrar.
 • Fälgar med dubbla ekrar.
 • Fälgar med v-formade ekrar.
 • Förkromade aluminium fälgar.
 • Husbilsfälgar
 • Vinterfälg aluminium

Så väljer du rätt alufälgar

Det är möjligt att kombinera ett däck med flera olika typer av fälgar. Och genom att använda vår fälgkonfigurator så kan du alltså få förslag på passande modeller till din bil. Du kan även se precis hur dina nya fälgar kommer att se ut.

Att köpa nya fälgar har aldrig varit enklare

Vill du köpa fälgar billigt? Då har du kommit till rätt plats. Vi erbjuder alltid fälgar till en bra prislapp och ett ännu bättre pris kan du få på vår fälg rea. Välj bland våra billiga aluminiumfälgar online - vi erbjuder alltid en snabb leverans och 30-dagars returrätt. Att köpa fälgar på nätet har aldrig varit enklare.

Har du frågor som rör aluminiumhjul, fälgstorlek, däckstorlek eller något annat? Hör av dig till oss! Vårt team erbjuder alltid personlig service när du ska köpa nya fälgar.

Alufälgar

Copyright: Vladimir Kramin @ Fotolia