Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Tips och råd för din bil

En bil innebär frihet, men då och då innebär den även jobb. Den måste underhållas, eller så måste en trasig glödlampa bytas ut. Vi har samlat ihop de viktigaste tipsen och råden som har med bilar att göra, och ger dig information om vägassistans, att välja rätt bilbarnstol eller om att köpa enheter som driver bort mårdar. Behöver du ytterligare transportmöjligheter men vet inte vilket system du ska välja? Vi kan hjälpa dig med information om takboxar och lasthållare.

Om bilbatteriet eller bilbelysningen slutar att fungera är goda råd mycket värdefulla. Vi informerar dig om olika typer och vad du måste känna till när gäller reparationer. Även om bilen inte är sönder bryr vi oss fortfarande om den, exempelvis genom skötsel. Handtvätt, biltvätt eller nanobeläggningar - vad är det som verkligen hjälper och vad är det som kostar mer än det är värt? Få reda på allt i vår guide "Tips och råd för din bil".

Här hittar du alla nödvändiga tips och råd för att kunna ta hand om din bil och för att kunna fortsätta att glädjas av att köra den i framtiden:

Den första bilen - bilens historia

Bilen - som vi känner det i dag - har redan en lång resa bakom sig. De olika enskilda delarna uppfanns över tiden, och tillsammans bekräftar dem att vi kan få oss fram från punkt A till punkt B på ett säkert sätt. Läs mer om milstolpar i bilens historia här: