Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Beställningsstatus x
Logga ut

Bygg- och skogsmaskiner (MPT)

Bygg- och skogsmaskiner (MPT)

Är du på jakt efter däck till bygg- och skogsmaskiner (MPT) behöver du, precis som när det gäller till exempel lastbilsdäck, tänka på de ekonomiska värden fordonen skapar och sätta det i relation till däckens pris. Kvalitet lönar sig ofta men därmed inte sagt att du inte kan hitta billiga modeller som håller hög kvalitet i vårt breda sortiment. Vi har industridäck för fordon avsedda för riktigt tunga transporter och modeller avsedda för skogsmaskiner. Välj mellan radial och diagonaldäck beroende på om det är extremt grepp och skydd mot stickskador du är ute efter eller om du vill ha bättre körprestanda på ordentliga vägar. Vi samarbetar med ett stort antal märken i denna kategori och vågar lova att du kommer att hitta vad du söker.

Stort urval av däck till bygg- och skogsmaskiner (MPT)

På dackonline.se hittar du däcken du söker oavsett vad du har för fordon. När det gäller industridäck har vi modeller till allt från grävmaskiner till mindre släpvagnar. Du som behöver hjälp med montering ska veta att vi har över 300 servicepartners som kan bistå dig med detta till ett mycket konkurrenskraftigt pris. När du köper däck från oss har du alltid 30 dagars returrätt och vi är dessutom kända för våra snabba leveranser.

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistisk rabatt

Om ni behöver en större mängd däck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: lkw-reifen@delti.com

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.