Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Motorcykeldäck: Tourensport Diagonal

Skaffa nya Tourensport Diagonal för hållbar körning

Hos dackonline.se hittar du Tourensport Diagonal till din motorcykel eller 4x4. Köp billiga däck, utan att tumma på kvalitet. Alla däcken har två års garanti om du handlar hos oss. Diagonala mönster, eller som det även kallas, konventionella mönster, har en stomme som består av ett eller flera skikt.

Detta beror på vikt och -bärklass. Varje skikt på däcken är tillverkat av textilväv, och har en överlappningsvinkel för vävtrådarna som bestäms efter vilka egenskaper däcket ska ha. Stommen ska vara styv, stark och hållbar, för att hålla för de påfrestningar däcken utsätts för vid körning. Diagonaldäck ska klara av svår terräng och ojämnt underlag. Se till att dina däck är säkra, och kontrollera om du behöver skaffa nya, inför den kommande säsongen.

Tourensport Diagonal är säkra och tål att köras på

Hos dackonline.se kan du beställabåde radial och -diagonaldäck. Det går snabbt och enkelt. Med låga priser, stort utbud av 100 däckmärken och 25000 profiler, kommer du att kunna göra ett bra köp av däck till din bil eller motorcykel. Du gör enkelt din sökning på hemsidan, och får upp förslag som passar utifrån dina behov. Behöver du hjälp har vi ett samarbete med över 300 servicepartners. Vi erbjuder dessutom våra kunder 30 dagars returrätt på köpet och alla priser inkluderar moms. Välkommen att beställa! 

Er monteringsmöjlighet

Er monteringsmöjlighetIngen fara: även till motorcykeldäck erbjuder vi montagepartner i er närhet. Till montagepartner sökning

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

Söker montagepartner

Vi letar efter fler verkstäder som kan fungera som montagepartner för motorcykeldäck.
Gratis anmälan här

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard