Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Lantbruksdäck

Lantbruksdäck

Syftet med lantbruksdäck är såklart att förse diverse lantbruksmaskiner med pålitliga däck. För att traktorer, släp, skördetröskor och andra hjulburna motorredskap ska fungera ordentligt är högkvalitativa däck ett måste. Vi på dackonline.se för ett brett sortiment som passar just dina behov, oavsett om du sköter ett storskaligt lantbruk eller en mindre gård. Beställ dina däck online och upplev våra fördelaktiga köpevillkor. Samtliga produkter håller hög standard och är enkla att beställa. Bland vårt stora antal betalningsmetoder kan du dessutom välja den du föredrar.

Rätt lantbruksdäck för alla behov

I vårt omfattande produktutbud ingår däck av alla sorter och storlekar. Vi behandlar alla beställningar omgående, stora som små. På dackonline.se finns allt från mångsidiga universaldäck till BKT traktordäck och specialiserade produkter. Till exempel kan du hitta högbelastningsdäck till tunga jordbruksmaskiner, eller tryckfördelande flotation-däck som skonar jorden. Bland våra högkvalitativa produkter från välkända märken som Michelin, Continental och Nokian hittar du passande lantbruksdäck för alla uppgifter och plånböcker.

Högkvalitativa produkter till oslagbara priser

Att däcken din traktor rullar på måste vara slitstarka och terränggående är självklart. Men vi vet att även den senaste tekniken är avgörande inom det moderna jordbruket. Här krävs flexibla lösningar som effektiviserar arbetet. Därför vill vi erbjuda dig de senaste tekniska framstegen - till oöverträffliga priser. Se vår prislista. I takt med att lantbruksfordonen växer behöver de även kunna föras fram i trafiken utan att skapa problem, samt klara av åkerns varierande terrängförhållanden. På dackonline.se finns allt från förstklassiga däck till billiga alternativ till utmärkta köpevillkor.

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistisk rabatt

Om ni behöver en större mängd däck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: lkw-reifen@delti.com

Snabb och bekväm service:

 

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 5 - 7 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard