Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Däck till golfbil

Däck till golfbil av hög kvalitet till bra priser

Hos oss på dackonline.se kan du hitta nya däck till golfbil. De är billiga och håller mycket hög kvalitet. Vill du att din golfbil ska ha ett bra underlagsfäste och kunna köra dig dit du vill utan några bekymmer är våra däck från Starco, Maxxis och Duro väl valda märken. De passar utmärkt för allehanda golfbilar och är tillverkade för att hålla länge. Vi har även ofta erbjudanden som kan vara väl värda att kolla in här på vår hemsida. Välj och vraka bland flera däckmärken, storlekar och mått för att hitta det som passar dig bäst. Det är alltid viktigt att ha fungerande bildäck som inte har hunnit bli alltför utslitna. Titta igenom vårt stora sortiment och beställ vad du behöver.

Högkvalitativa däck till golfbil för en bättre körkänsla

Behöver du byta däcken på din golfbil? Börjar de bli utslitna och börjar tappa sitt fäste, eller är de redan trasiga, är det viktigt att köpa nya så snart som möjligt. Dackonline.se har över 25 000 olika däck från över 100 olika tillverkare. Beställ två däck, vare sig till din golfbil eller vanliga bil, och vi levererar dem snabbt utan extra fraktkostnad. Däck är en viktigt detalj för bilar och deras körsäkerhet. Glöm inte att köpa nya när det behövs.

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistisk rabatt

Om ni behöver en större mängd däck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: lkw-reifen@delti.com

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard