Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Små däck / gräsklippare

Billiga gräsklippardäck online

Dags att byta däck på gräsklipparen? I så fall har du kommit helt rätt. Vi på dackonline.se erbjuder ett stort utbud av kvalitativa hjul för gräsklippare till bra priser. Här kan du välja bland däck till gräsklippare, däck till trädgårdstraktorer och mycket mer. Vi har samlat ett stort utbud av billiga däck till gräsklippare från många omtyckta varumärken. Här kan du exempelvis köpa små däck från Bridgestone, Goodyear och Michelin. Se till att hålla gräsklipparen i bra skick genom att byta däcken när de gamla blivit för slitna. Hos oss får du alla tips för att hitta små hjul till just din gräsklippare.

Hur vet jag vilka däck till gräsklipparen som är bäst?

Beroende på vilken modell av gräsklippare du har finns det olika varianter av däck att välja på. Här kan du enkelt fylla i vilka mått du letar efter. Om du inte är säker på vilken storlek på däck du ska köpa kan du ofta hitta den informationen på de gamla däcken. När du tagit reda på storleken på däcken är det bara att fylla i måtten i rutan för däckstorlek. Om du har ett särskilt favoritmärke kan du även filtrera sökresultatet genom att välja varumärke.

Vilken typ av gräsklippardäck bör jag välja?

Eftersom man väldigt sällan byter däck på gräsklipparen kan det vara svårt att veta exakt vilka däck som passar. Förutom själva storleken är det även bra att tänka på vilket underlag maskinen kommer att köras på. Vilket skick är din gräsmatta i? Beroende på underlag kan du köpa både slätare sommardäck och grova gräsklippardäck med ordentlig struktur som klarar av att köras på jord och lerigare vägar. Hos dackonline.se finns allt du kan tänkas behöva till din gräsklippare och det är dessutom smidigt och prisvärt att handla däck online.

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistisk rabatt

Om ni behöver en större mängd däck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: lkw-reifen@delti.com

Snabb och bekväm service:

 

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 5 - 7 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard