Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Beställningsstatus x
Logga ut

Komplett uppsättning av hjul.: Stålfälgar med Sommardäck

Här kan du hitta stålhjul paketerade som uppsättning med vinterdäck balanserade och monterade, för alla vanliga bilar, stadsjeepar, off-Roaders, skåpbilar och lätta lastbilar, färdiga att monteras på bilen.

Vänligen var medveten om att alla bilar som är godkända för användning inom EU efter 1 November 2014 ska vara utrustade med däcktrycksövervakningssystem (TPMS). Skulle bilen redan har ett aktivt TPMS, kan du köpa däck förmonterade på stålfälgar med en sensor programmerad för din bil.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Stålfälgar med Sommardäck som håller med åren

Den svenska sommaren kan erbjuda väldigt varierande klimat och det är viktigt att din bil har däck som klarar av vårt växlande väglag. Oavsett om sommaren kommer med mycket regn eller varma dagar med varm asfalt, kommer dessa sommardäck att klara sig galant.

Genom att beställa stålfälgar med sommardäck från oss får du kompletta hjul som är mycket hållbara och speciellt utvecklade för vårt nordiska klimat. Fälgar är något som i vissa fall kan vara svårt att byta på egen hand, därför samarbetar vi med över 300 montagepartner runt om i Sverige som mer än gärna hjälper dig. Fälgarna som följer med i detta unika paket är gjorda i stål och har genomgått omfattande kvalité tester. Beställ detta billiga paket från oss idag och säkra sommarens bilkörning.

Passa på och beställ dina stålfälgar med sommardäck från oss på dackonline.se redan idag. Oavsett om du spenderar sommaren med att köra på motorvägen, mindre grusväg eller en liten lerig väg, kommer sommardäcken i detta paket att klara jobbet elegant. Däcken kommer monterade för att enkelt kunna monteras direkt på din bil. Kör du en personbil, stadsjeep, off-Roader eller lätt lastbil kommer du garanterat finna ett paket som passar ditt specifika fordon.

Passa även på att leta igenom vårt breda sortiment efter stålfälgar med vinterdäck för att vara väl förberedd när vinter väl slår till. Med ett nätverk på över 300 monteringsverkstäder kan du snabbt och enkelt få hjälp att montera dina produkter. Besök oss idag och ta del av våra förmånliga priser och erbjudanden.

Hitta dina Stålfälgar med Sommardäck från vårt breda sortiment

Här på dackonline.se erbjuder vi dig ett brett sortiment på hela 25000 däckprofiler bland 100 olika däckmärken. Oavsett vilket bilmärke eller bilmodell du kör kommer du hitta däck som passar din specifika bil. Beställ dina Stålfälgar med Sommardäck från oss redan idag till lågt pris så bjuder vi på frakten.