Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Var god och referera till ditt fordonsregister för uppgifterna. För att vi skall kunna erbjuda dig passande fälgar behöver vi få uppgifterna för ditt fordon. Du hittar uppgifterna i kolumn D.1 i ditt fordonsregister och ytterligare detaljer i kolumn D.2 (typ/variant).
1.
Välj fordon
Välj fordon
2.
Välj fälg
Välj fälg
3.
Välj däck
Välj däck
4.
beställning
beställning

Våra populäraste fälgar

Passar VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Stålfälgar med Sommardäck som håller med åren

Den svenska sommaren kan erbjuda väldigt varierande klimat och det är viktigt att din bil har däck som klarar av vårt växlande väglag. Oavsett om sommaren kommer med mycket regn eller varma dagar med varm asfalt, kommer dessa sommardäck att klara sig galant.

Genom att beställa stålfälgar med sommardäck från oss får du kompletta hjul som är mycket hållbara och speciellt utvecklade för vårt nordiska klimat. Fälgar är något som i vissa fall kan vara svårt att byta på egen hand, därför samarbetar vi med över 300 montagepartner runt om i Sverige som mer än gärna hjälper dig. Fälgarna som följer med i detta unika paket är gjorda i stål och har genomgått omfattande kvalité tester. Beställ detta billiga paket från oss idag och säkra sommarens bilkörning.

Passa på och beställ dina stålfälgar med sommardäck från oss på dackonline.se redan idag. Oavsett om du spenderar sommaren med att köra på motorvägen, mindre grusväg eller en liten lerig väg, kommer sommardäcken i detta paket att klara jobbet elegant. Däcken kommer monterade för att enkelt kunna monteras direkt på din bil. Kör du en personbil, stadsjeep, off-Roader eller lätt lastbil kommer du garanterat finna ett paket som passar ditt specifika fordon.

Passa även på att leta igenom vårt breda sortiment efter stålfälgar med vinterdäck för att vara väl förberedd när vinter väl slår till. Med ett nätverk på över 300 monteringsverkstäder kan du snabbt och enkelt få hjälp att montera dina produkter. Besök oss idag och ta del av våra förmånliga priser och erbjudanden.

Hitta dina Stålfälgar med Sommardäck från vårt breda sortiment

Här på dackonline.se erbjuder vi dig ett brett sortiment på hela 25000 däckprofiler bland 100 olika däckmärken. Oavsett vilket bilmärke eller bilmodell du kör kommer du hitta däck som passar din specifika bil. Beställ dina Stålfälgar med Sommardäck från oss redan idag till lågt pris så bjuder vi på frakten.