Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Stålfälgar

Här kan du hitta stålhjul paketerade som uppsättning med vinterdäck balanserade och monterade, för alla vanliga bilar, stadsjeepar, off-Roaders, skåpbilar och lätta lastbilar, färdiga att monteras på bilen.

Vänligen var medveten om att alla bilar som är godkända för användning inom EU efter 1 November 2014 ska vara utrustade med däcktrycksövervakningssystem (TPMS). Skulle bilen redan har ett aktivt TPMS, kan du köpa däck förmonterade på stålfälgar med en sensor programmerad för din bil.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Fixa till din bil med stålfälgar som håller länge

Oavsett vilka väder du behöver ge dig ut i med bilen och oavsett vilka underlag du kör på är det viktigt att du har fälgar som håller och tåls att köra med. Genom att beställa dina stålfälgar från oss på dackonline.se vet du att du får fälgar som håller länge.

Dessa billiga och högkvalitativa fälgar har en lång hållbarhet och är gjorda av tåligt material. Vare sig du kör bilen på grusväg, motorväg eller en liten lerig väg kommer stålfälgarna att göra jobbet. Vi har fälgar som passar en stor rad olika bilmodeller oavsett om du kör Volvo, Honda eller annat märke och självklart kan de beställas i olika storlekar som exempelvis 16 tum. Köp dina bildelar hos oss på dackonline.se idag till förmånligt pris.

Att byta fälgar är något som kan vara både tidskrävande och krångligt, se därför till att du har ett nytt par stålfälgar till dina däck med lång hållbarhet. Dessa är gjorda för att hålla med åren och tål all sorts körning. Du hittar här på dackonline.se fälgar som passar alla personbilar, stadsjeepar, off-Roaders och skåpbilar. Kom även ihåg att förbereda dig inför vintern genom att skaffa nya vinterdäck som klarar av den nordiska vintern fullt ut.

Beställ dessa tillsammans med aluminiumfälgar och du har däck hela året om som håller och klarar vägunderlagen. Som kund får du både snabb leverans och fri frakt, vilket tillsammans med vårt samarbete med över 300 monteringsverkstäder gör att du snabbt kan komma igång att åka med dina nya fälgar.

Beställ dina stålfälgar till ett lågt pris

Här på dackonline.se erbjuder vi dig ett stort sortiment av produkter till din bil, du finner bland annat 25000 däckprofiler bland 100 olika däckmärken. Med våra låga priser och 30 dagars bytesrätt handlar du både billigt och tryggt hos oss.