Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Var god och referera till ditt fordonsregister för uppgifterna. För att vi skall kunna erbjuda dig passande fälgar behöver vi få uppgifterna för ditt fordon. Du hittar uppgifterna i kolumn D.1 i ditt fordonsregister och ytterligare detaljer i kolumn D.2 (typ/variant).
1.
Välj fordon
Välj fordon
2.
Välj fälg
Välj fälg
3.
Välj däck
Välj däck
4.
beställning
beställning

Våra populäraste fälgar

Passar VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Skaffa Aluminiumfälgar med sommardäck och få en behagligare sommarkörning

Att köra med slitna däck och gamla fälgar är något som kan vara både farligt samt göra körningen svårare för dig som förare. Genom att se till att du har hjul som håller med åren och som du kan köra ordentligt med, slipper du oroa dig för detta. Se därför till att skaffa dina Aluminiumfälgar med sommardäck i god tid för att inte spendera tid under sommaren med en bil som kan vara farlig att köra med.

Här på dackonline.se hittar du ett stort utbud av delar till din bil, passa därför även på att ladda inför vintern genom att skaffa ett paket med aluminiumfälgar med vinterdäck. Här hittar du däcken med hög kvalité till ett lågt pris som passar din bil.

Oavsett om du spenderar sommaren med att köra på motorvägen, grusväg eller en mindre skogsväg, ska du se till att du har hjul som klarar vägunderlagen. Beställ dina Aluminiumfälgar med sommardäck från oss och du vet att du får både däck och fälgar av hög kvalité.

Detta kompletta paket går att få till en stor mängd olika bilmärken och bilmodeller, vilket gör att du enkelt hittar det som passar ditt fordon. Paketet finns till personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar. Genom att beställa detta via vår hemsida får du däcken och fälgarna färdig monterade samt balanserande. Ibland kan det vara svårt att hinna med montering av däck, detta är något du inte behöver oroa dig över som kund hos oss. Vi ingår i ett stort professionellt nätverk med över 300 olika monteringsverkstäder som mer än gärna hjälper dig med monteringen av dina bildelar.

Hitta dina Aluminiumfälgar med sommardäck bland 25000 däckprofiler

Beställ dina aluminiumfälgar med sommardäck på dackonline.se idag så bjuder vi på frakten. Vi strävar alltid efter snabba och effektiva leveranser och har alltid 30 dagar öppet köp på alla våra produkter. Hos oss hittar du garanterat något som passar din specifika bilmodell med våra 25000 olika däckprofiler bland över 100 olika däckmärken till låga priser.