Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Kompletta hjul

Aluminiumfälgar med däck

ete.pngmed Sommardäck

winter.pngmed vinterdäck

mix.pngmed HelårsdäckStålfälgar med däck

winter.pngmed Vinterdäck (Dubbade)

mix.pngmed Vinterdäck

ete.pngmed Helårsdäck

ete.pngmed Sommardäck

Hjul utan däck

AlufelgenAluminiumfälgar

StahlfelgenStålfälgarKompletta hjul – lösning med fälgar och däck

På Däckonline kan du köpa kompletta hjul till låga priser. Vi erbjuder en rad olika modeller - och i vårt sortiment hittar du alltid testvinnarna och det främsta tillverkarna av svenska däck. Fast vad bör man tänka på när man väljer kompletta hjul? Vi ska gå igenom dom viktigaste punkterna - så att du enkelt kan hitta den lösning med fälgar och däck som passar dig och din plånbok bäst.

Kompletta hjul Copyright: NiseriN @ iStock

Vad är kompletta däck?

Idag kan du välja mellan många olika typer av däck. Och när man pratar om kompletta hjul så avser man en hel uppsättning. Det innebär alltså ett set som består av ett däck och en fälg. Motsatsen är förstås att du köper de enskilda delarna av separat. Den stora fördelen med att välja en lösning med däck och fälgar är så klart att det är lite enklare och bekvämare.

Färdigmonterad lösning med fälgar och hjul

Att beställ kompletta hjul och däck online betyder alltså att man får en färdigmonterad lösning. Enklare kan det knappast bli. Du slipper alltså allt krångel vilket betyder att du sparar både tid och pengar när du ska köpa däck. Väljer du kompletta vinterhjul är du redo för vinterkörningen. Dessutom så levereras kompletta hjul pumpade. Fast det är självfallet viktigt att du alltid kontrollerar lufttrycket i dina däck.

Köpa däck online – Smidigt däck fälg paket

Använd vår smarta sökfunktion för att hitta kompletta vinterhjul och kompletta sommarhjul som passar din bil. Ange uppgifter om bredd, höjd och diameter. Du får en lista med kompletta däck som passar din bil - och alla våra däck har snabba leveranstider. Självfallet så kan du välja att söka på specifika märken som till exempel kompletta hjul Volvo och andra svenska fälgar. Du kan även välja en funktion för att sortera våra kompletta hjul i olika priskategorier. Och självfallet så kan vi alltid erbjuda kompletta hjul billigt.

Lagliga krav för däck med fälgar

Vinterhjul Copyright: FotografieLink @ iStock

Det finns självfallet ett antal lagliga krav som du också måste ta hänsyn till. Den viktigaste rör användandet av kompletta sommarhjul och kompletta vinterhjul. Lagen säger att du vid vinterväglag måste använda vinterdäck under perioden 1 december till 31 mars. Du kan självfallet välja att beställa kompletta hjul som uppfyller kraven för ett vinterdäck.

Vi erbjuder även olika dubbdäck med fälg. I det här fallet så säger lagen att dubbdäck kan användas under perioden 1 oktober till den 15 april samt under annan tid om vinterväglag råder.

Kontrollera mönsterdjupet på kompletta däck

Tänk även på att kontrollera mönsterdjup et på alla kompletta hjul. Enligt lag så måste vinterdäck ha ett mönsterdjup på minst 3 mm. Det är viktigt att kontrollera ditt kompletta hjul regelbundet. Är de utslitna är det dags att byta däck. Och detta kan du alltså göra enkelt genom att beställa däck direkt via oss.

Snabb och säker beställning av billiga däck och fälgar

Vi erbjuder lösningar för alla typer av fordon. Vilka billiga däck och fälgar paket som passar just för din bil kan du enkelt se genom att använda vår smarta sökfunktion. Självfallet så får du även alltid all teknisk information du behöver. Undrar du över något så kan du alltid höra av dig till vår kundsupport. Vi erbjuder alltid professionell kundservice, snabba leveranser och bra bildäck pris.