Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Motorcykeldäck: Racersport

Motorcykeldäck racersport

Racersport med motorcykel är något som kräver en hel del teknisk utrustning och kunskap för att man skall kunna vinna en tävling, oftast tänker man att det handlar om hur kraftig motor man har, men däcken är faktiskt grunden i hur bra man kan positionera sig i en tävling exempelvis. Kör man på gata, motorbana eller på ett race så bör man välja ett motorcykeldäck som passar därefter för att maximera sin upplevelse i form av kontroll, snabbhet och säkerhet, och framförallt chansen att vinna såklart. Något man också måste väga in är vad för typ av klimat man kör i, då fuktigt och regnigt före kan påverka väglaget, vilket man då kan kompensera med ett par bra anpassade däck.

Ett par motorcykeldäck för racersport har för det mesta väldigt lite mönstring för att få så mycket ytkontakt som möjligt vilket ger ett bättre grepp. Racersport däck är för det mesta gjorda för att köras med väldigt höga hastigheter vilket inte vanliga däck för allmänväg avser, så man får inte alltid köra med samma snabba däck på vanligt trafikerade vägar utan då endast på racerbanor. Detta kan skilja sig lite åt beroende på vilken däcktyp som man kör med. Det finns flera olika kategorier av motorcykeldäck för racersport vilka är anpassade efter just specifika ändamål. Numer finns det ett brett utbud att välja mellan för att få ut det mesta av önskade egenskaper till en förmånlig kostnad.

Er monteringsmöjlighet

Er monteringsmöjlighetIngen fara: även till motorcykeldäck erbjuder vi montagepartner i er närhet. Till montagepartner sökning

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Söker montagepartner

Vi letar efter fler verkstäder som kan fungera som montagepartner för motorcykeldäck.
Gratis anmälan här

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard