Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Michelin Approved Website

”Michelin Approved Website” commitments

Michelin Approved Website

Kvalitetsmärkningen”MICHELIN Approved Website”garanterar att e-handelssajten uppfyller högsta kvalitetsstandard såsom definierats av Michelin när det gäller produkter, service och marknadsföring av personbilsdäck. Den här kvalitetsmärkningen delas ut av Michelin i slutet av en årlig granskning som utförs av det oberoende företaget TÜV Rheinland..

En webbsajt som certifierats av Michelin garanterar att du erhåller kvalitetsservice i alla steg under processen av ditt däckköp:

Undersökning:
Webbsajten erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter och -tjänster. Informationen är utförlig, tydligt presenterad och lättillgänglig för alla produkter och tjänster.

Produkturval:
På webbsajten får du tips och verktyg som hjälper dig att hitta produkter som motsvarar dina behov. Du guidas dessutom genom hela köpprocessen.

Köpa:
Webbsajten är en välrenommerad professionell online-tjänst för försäljning av personbilsdäck. Sortimentet uppdateras regelbundet, leverans sker utan dröjsmål och dina ekonomiska transaktioner är säkra.

Montering av dina däck:
Webbsajten använder sig av ett nätverk av specialister som monterar och balanserar dina däck med stor yrkesskicklighet och professionell utrustning.

Kundservice:
Webbsajten ger dig råd, service och support för att du ska känna dig nöjd med ditt köp.

MICHELIN Nordic AB
Årstaängsvägen 11 5tr
117 43 STOCKHOLM
Tel: +46 8 709 07 00

MICHELIN - En bättre väg framåt