Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Var god och referera till ditt fordonsregister för uppgifterna. För att vi skall kunna erbjuda dig passande fälgar behöver vi få uppgifterna för ditt fordon. Du hittar uppgifterna i kolumn D.1 i ditt fordonsregister och ytterligare detaljer i kolumn D.2 (typ/variant).
1.
Välj fordon
Välj fordon
2.
Välj fälg
Välj fälg
3.
Välj däck
Välj däck
4.
beställning
beställning

Våra populäraste fälgar

Passar VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Säkra din vinterkörning med stil - Beställ aluminiumfälgar och vinterdäck hos oss!

Aluminiumfälgar med vinterdäck


Säkra din vinterkörning med stil - Beställ aluminiumfälgar och vinterdäck hos oss!

Den svenska vintern kan vara oberäknelig, och när kylan slår till är det viktigt att vara redo. För att möta alla utmaningar som vintern för med sig, erbjuder vi nu kompletta hjul med högkvalitativa aluminiumfälgar och vinterdäck. Dessa paket levereras färdigmonterat, vilket gör det enkelt för dig som kund.


Våra vinterdäck ger dig trygghet på vägarna. Vare sig du kör på motorvägar eller grusvägar, i regn, snö eller slask, kan du lita på att däcken ger ett pålitligt grepp. Vi erbjuder hållbara produkter till förmånliga priser för en trevlig och bekymmersfri vinterkörning.


Aluminiumfälgar är inte bara snygga, de är också designade för att hålla minst lika länge som däcken. Våra paket är framtagna för långvarig prestanda och pålitlighet. Med våra aluminiumfälgar och vinterdäck behöver du inte oroa dig för något väder eller underlag.


Vårt sortiment omfattar även hjulpaket för sommardäck och helårsdäck, vilket säkerställer att du alltid har rätt däck för varje årstid och vägtyp. Oavsett om du kör personbil, stadsjeep, offroad-fordon eller lätt lastbil, har vi något som passar din bilmodell och märke. Hjulen levereras färdigmonterade och balanserade.


På dackonline.se hittar du över 25 000 däckprofiler från över 100 olika märken, så att du snabbt och enkelt kan hitta det perfekta setet för din bil. Säkra din vinterkörning med stil – beställ idag!