Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Var god och referera till ditt fordonsregister för uppgifterna. För att vi skall kunna erbjuda dig passande fälgar behöver vi få uppgifterna för ditt fordon. Du hittar uppgifterna i kolumn D.1 i ditt fordonsregister och ytterligare detaljer i kolumn D.2 (typ/variant).
1.
Välj fordon
Välj fordon
2.
Välj fälg
Välj fälg
3.
Välj däck
Välj däck
4.
beställning
beställning

Våra populäraste fälgar

Passar VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Beställ aluminiumfälgar med vinterdäck och säkra vinterkörningen

Du vet aldrig när vintern kommer att slå till i Sverige, och när den gör det bör du vara väl förberedd på den. Se till att du har däck som klarar av alla vädrets vändningar som vintern kan innebära genom att skaffa aluminiumfälgar med vinterdäck från oss idag. Detta paket består av kompletta hjul med fälgar. Allt levereras färdigmonterat, vilket gör det enkelt för dig att installera det på bilen.

Med vinterdäcken kan du vara säker på att du klarar av att köra på alla typer av underlag i alla olika väder. Oavsett om det rör sig om motorväg eller grusväg i antingen regn, snö eller slask kommer däcken att greppa bra. Hos oss hittar du hållbara produkter till billiga priser.

Med aluminiumfälgar vet du säkert att du har fälgar till däcken som håller minst lika länge som däcken. Detta är ett paket med hög kvalité som är gjorda att hålla länge. Genom att beställa våra aluminiumfälgar med vinterdäck kommer du ha vinterdäck som klarar alla väder och vägunderlag utan den minsta oro.

Våra hjulpaket kommer även för sommardäck och helårsdäck, för att du alltid skall ha däck som fungerar oavsett årstid och vägunderlag. Paketen kommer till personbilar, stadsjeepar, offroad-fordon och lätta lastbilar. Vilken bilmodell och bilmärke du än kör hittar du alltså något som passar hos oss på dackonline.se. Hjulen kommer färdigmonterade och balanserade för att de snabbt och smidigt skall kunna installeras på din bil utan det minsta krångel.

Beställ dina aluminiumfälgar med vinterdäck och få fri frakt

Här på dackonline.se hittar du över 25000 däckprofiler bland över 100 olika däckmärken, allt för att du snabbt skall hitta det som passar din bil. När du beställer dina Aluminiumfälgar med vinterdäck från oss får du även fri frakt på din order.