Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

REDO FÖR ALLT

Fira 25 år av körglädje och vårt långvariga partnerskap med Goodyear Däck tillsammans med oss!

Vi är glada att presentera en exklusiv utlottning med vår långvariga partner Goodyear som en del av våra 25-årsjubileumsfiranden. Du har chansen att vinna en av tre Goodyear Fanshop-vouchers värda €100.

Bara köp Goodyear-däck under kampanjperioden och säkra din chans att delta i denna utlottning!

Det är så enkelt:

  1. Allt du behöver göra är att köpa Goodyear-däck på dackonline.se under kampanjperioden från 01.05.2024 till 31.05.2024 och säkra din fördel med denna spännande kampanj. Goodyear-däck representerar förstklassig premiekvalitet. Det krävs att minst 2 däck köps.
  2. Bekräfta din deltagande i kampanjen.
  3. Med lite tur kan du vinna en av tre Goodyear Fanshop-vouchers.

Vi önskar dig massor av framgång!

Villkor för deltagande

Eagle F1 Asymmetric 6

Var beredd på allt med Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6. Från utmärkt manövrering till överlägset grepp: oavsett vad som väntar runt hörnet, så klarar du det.
Avancerad torrkontaktteknik

Var beredd på allt med förbättrad torrprestanda och innovativa kontaktytor som anpassar sig efter din körstil, så att du kan reagera bättre på extrema rörelser och köra med bättre grepp.


Utmärkt Wet Braking-teknik

Var förberedd på våta vägar med ett innovativt hartssystem som ger mer mikrokontakt med vägbanan, och ger dig ultimat grepp i alla väder.

Lämplighet för elfordon

Var redo för framtiden med ett banbrytande ljuddämpande mönster och ny sammansättningsteknik som minskar motståndet och ökar elbilens körsträcka.

*Auto Bild nummer 10/2023: 50 testade sommardäck, mått 225/45R18. Testbil: BMW 3-serien. Testade märken: Goodyear, GT Radial, Sava, Fulda, Hankook, Pirelli, Kleber, Kumho, Giti, Dunlop, Falken, Michelin, Nexen, Yokohama, Toyo, Continental, Linglong, Uniroyal, Maxxis, Bridgestone. 20 märken publicerade i testet.