Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Motorcykeldäck: Enduro

Motorcykeldäck endure – snabba däck till din motorcykel

Enduro är en tuff motorcykelsport där man oftast kör på planlagda banor och off-road. Då motorcyklarna av mindre slag är mycket snabba och kraftfulla för att kunna hinna runt banorna först så krävs det att man kör med ett par endurodäck som är gjorda för extremt väglag utan att börja slira eller köra fast. Intresset för Enduro har växt påtagligt på senare år och det finns många utövare runtom i landet som ideligen preparerar och reparerar sina motorcyklar för att kunna köra sina race på bästa tid. När det kommer till däck så finns det ett bra utbud att välja mellan för att maximera hastighet och kontroll.

När man ska köpa ett par motorcykeldäck för enduro så är det viktigt att mönstringen inte är för tunn, utan fördelaktigt grov. Detta för att man skall kunna få ett så fast och stadigt grepp som möjligt på de leriga uppförsbackarna utan att behöva köra fast. Däcken skall vara relativt smala för att maximera potentiell hastighet på bästa möjliga sätt. Samtidigt som enduro motorcykeldäck ska säkra acceleration måste de samtidigt ha goda bromsegenskaper då man plötsligt behöver byta spår eller färdriktning. Utifrån vad för speciella egenskaper man söker så finns det många kvalitetsdäck från enduro till förmånliga priser.

Er monteringsmöjlighet

Er monteringsmöjlighetIngen fara: även till motorcykeldäck erbjuder vi montagepartner i er närhet. Till montagepartner sökning

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

Söker montagepartner

Vi letar efter fler verkstäder som kan fungera som montagepartner för motorcykeldäck.
Gratis anmälan här

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard