Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Var god och referera till ditt fordonsregister för uppgifterna. För att vi skall kunna erbjuda dig passande fälgar behöver vi få uppgifterna för ditt fordon. Du hittar uppgifterna i kolumn D.1 i ditt fordonsregister och ytterligare detaljer i kolumn D.2 (typ/variant).
1.
Välj fordon
Välj fordon
2.
Välj fälg
Välj fälg
3.
Välj däck
Välj däck
4.
beställning
beställning

Våra populäraste fälgar

Passar VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Stålfälgar med vinterdäck

Många faktorer spelar in när man ska köpa fälgar till sina vinterdäck. Särskilt för oss nordbor blir hjulen en av bilens mest avgörande delar när vinterkylan kommer krypande. När de första minusgraderna börjar påverka väglaget vet vi att vinterdäcken kommer att spela en viktig roll i vår och våra medtrafikanters säkerhet. Då är det skönt att veta att man utrustat bilen med tillförlitliga komponenter som håller vad de lovar. Men när du ska skaffa vinterdäck med fälg kommer självklart också den egna smaken in i bilden, både vad gäller material och design. Bara för att det ligger snö på marken måste det inte innebära klumpiga detaljer som kan riskera att förstöra bilens helhetsintryck. På dackonline.se har vi ett tillräckligt stort sortiment för att du inte ska behöva kompromissa, varken när det kommer till stil eller säkerhet.

Prisvärda kvalitetsprodukter till vinterkörningen

Hos oss hittar du högkvalitativa produkter till vinterhalvåret som motsvarar dina personliga preferenser. Vi erbjuder allt från kompletta hjul till separata komponenter från väletablerade märken och tillverkare. Oavsett om du föredrar stålfälgar med vinterdäck eller vinterdäck på aluminiumfälg kommer du att hitta det du söker i vårt produktutbud. Det är smidigt och bekvämt att handla i vår onlinebutik, och skulle du ha frågor eller funderingar finns vårt team alltid till hands. Letar du efter en särskild sorts däckprofil, eller kanske vinnaren du läste om i det senaste märkestestet? Kontakta oss gärna med dina önskemål, så hjälper vi dig med att utrusta din bil inför vintersäsongens alla turer.