Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Beställningsstatus x
Logga ut

Kompletta hjul med vinterdäck och nordiska däck

Här kan du hitta stålhjul paketerade som uppsättning med vinterdäck balanserade och monterade, för alla vanliga bilar, stadsjeepar, off-Roaders, skåpbilar och lätta lastbilar, färdiga att monteras på bilen.

Vänligen var medveten om att alla bilar som är godkända för användning inom EU efter 1 November 2014 ska vara utrustade med däcktrycksövervakningssystem (TPMS). Skulle bilen redan har ett aktivt TPMS, kan du köpa däck förmonterade på stålfälgar med en sensor programmerad för din bil.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Stålfälgar med vinterdäck

Många faktorer spelar in när man ska köpa fälgar till sina vinterdäck. Särskilt för oss nordbor blir hjulen en av bilens mest avgörande delar när vinterkylan kommer krypande. När de första minusgraderna börjar påverka väglaget vet vi att vinterdäcken kommer att spela en viktig roll i vår och våra medtrafikanters säkerhet. Då är det skönt att veta att man utrustat bilen med tillförlitliga komponenter som håller vad de lovar. Men när du ska skaffa vinterdäck med fälg kommer självklart också den egna smaken in i bilden, både vad gäller material och design. Bara för att det ligger snö på marken måste det inte innebära klumpiga detaljer som kan riskera att förstöra bilens helhetsintryck. På dackonline.se har vi ett tillräckligt stort sortiment för att du inte ska behöva kompromissa, varken när det kommer till stil eller säkerhet.

Prisvärda kvalitetsprodukter till vinterkörningen

Hos oss hittar du högkvalitativa produkter till vinterhalvåret som motsvarar dina personliga preferenser. Vi erbjuder allt från kompletta hjul till separata komponenter från väletablerade märken och tillverkare. Oavsett om du föredrar stålfälgar med vinterdäck eller vinterdäck på aluminiumfälg kommer du att hitta det du söker i vårt produktutbud. Det är smidigt och bekvämt att handla i vår onlinebutik, och skulle du ha frågor eller funderingar finns vårt team alltid till hands. Letar du efter en särskild sorts däckprofil, eller kanske vinnaren du läste om i det senaste märkestestet? Kontakta oss gärna med dina önskemål, så hjälper vi dig med att utrusta din bil inför vintersäsongens alla turer.