Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Industri-, special- och släpdäck däck

Industridäck med hög prestanda

Traktorer och likande fordon behöver kraftfulla och solida däck att förlita sig på. I industrier eller på lantbruket är dessa fordon en viktig del av arbetet och man skulle inte klara sig utan dem. Industridäck är just tillverkade för att klara denna press och att alltid prestera så bra som möjligt i alla väder och förhållanden.

Ett bra industridäck måste vara tillförlitligt.Däck som används på byggmaskiner, traktorer, lastare och annan högspecialiserad utrustning måste arbeta under extrema förhållanden,vilket kräver att däcken tillverkas med en särskilt hög teknisk kompetens.

Köp industridäck

Alla industridäck är tillverkade som enorma och på ett speciellt sätt som ökar livslängden.Eftersom de ständigt måste köra genom besvärliga och tuffa områden som ojämna fält, bland hårda och vassa stenar måste däcken vara extra hårda och skyddade för punktering och andra skador.

Beställ industridäck hos Däckonline och välj bland ett stort sortiment med exceptionell service, snabb leverans och få hem dina kraftfulla specialdäck lätt och smidigt. Hos däckonline.se är det enkelt att beställa dina däck online. Köp industridäck idag.

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistisk rabatt

Om ni behöver en större mängd däck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: lkw-reifen@delti.com

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard   

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard