ico 08 - 52 50 06 08

Star Performer Däck

StarPerformer

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17379 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Däck News

Michelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäckenMichelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäcken
Michelin och General Motors presenterade på Movin’On Summit i Montreal för hållbar mobilitet en ny generation ... mer info

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Star Performer däck håller en mycket hög kvalitet

Beställ dina Star Performer däck från den största återförsäljaren i Europa. De erbjuder försäljning av däck till väldigt bra priser. Dessa däck tillverkas i Asien och erbjuder både hög prestationsförmåga och komfort. Däcken är tillverkade för att ge en så låg bränsleförbrukning som möjligt. Det går att välja mellan både sommar-, vinter- och åretruntdäck. Allt för att det ska passa så bra som möjligt till just din bil. Från att man lägger sin beställning till att man får hem däcken så går det väldigt snabbt, prova beställ själv redan idag!

star_performer_lifetime_warranty

Star Performer däck med måtten 225/45 R17 till 4x4 Volvo finns också i punkteringsfritt utförande. Det innebär att man aldrig mer behöver känna oro över att luften ska gå ur däcken. Med över 100 olika märken att välja mellan så kommer det säkert gå att hitta något som passar även om man kör annat märke på bilen. Skulle det mot förmodan råka bli fel däck så finns det möjlighet att upp till 30 dagar efter att man fått varorna returnera dem. Det kan ju finnas andra orsaker också till att man vill returnera och den möjligheten finns. Om några frågetecken skulle uppstå så går det att kontakta den kunniga kundservicen som gör allt de kan för att hjälpa dig som kund på bästa sätt.

Star Performer däck för den som vill ha kvalitet

dackonline.se erbjuder däck till väldigt bra priser. Om du väljer att beställa två eller fler får du dessutom fri frakt. Skriv in ditt registreringsnummer och få upp förslag på vilka produkter som passar till just din bilmodell så du slipper känna dig osäker.

Star Performer

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.06.2019 07:09