Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Star Performer Vinterdäck

Hitta perfekta däck till dig och din bil

Att ha bra däck på sin bil är inte bara en skön bekvämlighet, det är också en säkerhet. Star Performer vinterdäck är en del av företaget Nankang Rubber Tire, som också tillverkar och producerar sommardäck, helårsdäck och många andra däck till fordon, motorcyklar, lastbilar, lätt lastbil och så vidare. Företaget har sina egna teknologier när det gäller tillverkning av sina däck, då de erbjuder däck i både gummi och i syntetiskt gummi. Det är viktigt att ha ett par bra däck under vintern. Åk under vinterns kalla väder med Star Performer 155/70 R13 och åk bekvämt. Vinterdäck fungerar på en mäng olika ytor. Slitbanans konstruktion i däcken utformas i första hand för att möjliggöra penetrationer i slitbanan, så att det skapas motstånd och komprimering där däcket glider. Åker man på istäckta eller snöiga vägar, så är det svårare att bromsa och det är en större svängningar jämfört med torra förhållanden. Vid temperaturer under -7 C skapas det snökristaller som är hårdare och de genererar mer friktion när ett däck passerar över dem än vid varmare förhållanden med snö eller is på vägytan. Det är därför viktigt att ha bra däck när det är kallt ute.

Känn dig säker när du kör din sträcka

Vill du ha en så hög säkerhet som möjligt under vintern, då bör du titta på ett par bra och hållbara Star Performer vinterdäck som du kan köpa på dackonline.se. När man äger en bil vet man hur viktigt det är att ha ett par vinterdäck under vintern, så att man får ett bra grepp på vägen oavsett vad för slags väder det är ute. Ett par däck som kedjan har utvecklat är däcken Star Performer SPTS AS. Det är viktigt att man har bra vinterdäck när det är kallt ute, eftersom kompakt snö utvecklar en styrka när däcket glider på marken. Det skapas dessutom friktion eftersom snön komprimerar däckets botten. Ju djupare snö det är, desto högre motstånd kommer däcket att möta då däcket komprimerar snön det möter och dessutom så plogar det en del av det på vardera sida av däcket. På dackonline.se hittar du Star Performer 185/55 R15 och många fler däck till dig och din bil. Ska man ha ett par bra däck till sin bil under vintern, titta i så fall hellre på vinterdäck än sommardäck eller helårsdäck. Vinterdäck är utformade för att fungera bra både torra, våta, snöiga och isiga vägar. Dina sommardäck eller dina helårsdäck kan du spara i garaget när vädret börjar bli lite varmare igen. Oavsett var du bor i Sverige så bör du alltid byta till vinterdäck när hösten börjar smyga sig fram och temperaturen sjunker.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard