Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Star Performer Sommardäck

Star Performer sommardäck är kvalitativa däck med oväntat bra egenskaper

Star Performer är ett däckmärke som tillverkas av det stora taiwanesiska företaget Nankang. Rent tekniskt äger Nankang varumärket medan däcken tillverkas i deras kinesiska fabriker, vilket innebär att Star Performer ändå hamnar i gruppen högkvalitativa däck från Kina. Om du är ute efter sommardäck med grym prestanda som samtidigt inte kostar alltför mycket så är det få företag som kan mäta sig med Star Performer när det kommer till prestanda och pris. Även om företaget tidigare var mer kända som för sina kvalitativa lågprisdäck är de numera minst lika kända för sina UHP-däck. Vi på dackonline.se erbjuder flera sommardäck från Star Performer, bland annat från deras däckserier Star Performer UHP och Star Performer SUV. Det är däck som passar personbilar och större fordon som SUV och lätt lastbil. UHP-däcken är kända för att göra bra ifrån sig när det kommer till våtgrepp. De har bland annat fått väldigt högt betyg från EU:s däckmärkning. Star Performer UHP 1 Test visar att däcktillverkaren förtjänar att tillhöra det övre prissegmentet med råge. Detta är ett bra alternativ till dig som vill ha däck som ger dig ett superbt grepp om vägen utan att det kostar skjortan.

Köp dina Star Performer sommardäck här på vår sida

Om du vill kunna köpa däck billigt behöver du inte leta särskilt länge. Du har nämligen kommit till precis rätt ställe. Vi på dackonline.se erbjuder billiga däck från flera av marknadens största och mest välkända varumärken. Vi har även bra alternativ till dessa stora däcktillverkare, exempelvis så kan du köpa prisvärda Star Performer sommardäck. Naturligtvis erbjuder vi även andra prisvärda däck inom det övre prissegmentet. Kolla gärna in resten av vårt utbud. Ett tips är att även överväga de dyrare däcken.

När du köper däck finns det många faktorer att ha i åtanke. Förutom pris kan det vara bra att tänka på däckens livslängd. Vissa däck är kända för att ha väldigt lång livslängd samtidigt som de ger dig samma höga prestanda år ut och år in. Det kan vara värt att betala lite mer för ett par däck i världsklass, speciellt om de håller längre och gör att du slipper köpa däck särskilt ofta. Vi på dackonline.se erbjuder både Star Performer sommardäck samt många andra däck inom UHP- och SUV-klasserna. Gör det lätt för dig själv och beställ dina däck genom oss för att få bra pris på din beställning.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard