Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pneus Toyo

Toyo

Toyo däck - med fokus på miljö och prestanda

Toyo är företaget som kombinerar tekniska lösningar med hög körkomfort. Hos oss på Däckonline, Europas största online shop för prsivärda däck, hittar du självfallet ett brett urval av Toyo däck - en däcktillverkare som ger dig mycket för pengarna.

Hög prestanda - lågt pris

Företaget Toyo grundades redan 1945 i Osaka med i dag är däcktillverkaren stor även på internationella marknaden. Visste du att Toyo däck faktiskt säljs i över 100 länder världen över? Numera har dessutom merparten av produktionen av Toyo däck flyttat till USA. Men filosofin är fortfarande densamma på det välrenommerade företaget Toyo. Dessa japanska däck står för en premiumkvalitet och en hög prestanda - i kombination med ett lågt pris.

Toyo däck med fokus på innovationer

För att alltid kunna erbjuda en bra prislapp på Toyo däck så satsar företaget på produktutveckling. Grundtanken är att alltid utveckla Toyos däck så att prestandan blir bättre och bättre då det gäller till exempel körkomfort. Den tekniska utvecklingen leds av några av de främsta aktörerna i branschen. Ett bevis på att däcktillverkaren har lyckats är resultaten som presenteras i omfattande Toyo däck tester.

Toyo däck

Resultat i test Toyo däck

Flera tester av aktuell Toyo däck kvalitet visar alltså på mycket goda resultat. Såväl Toyo proxes däck och Toyo r-däck är riktiga testvinnare. Modellerna Toyo däck 888 och Toyo r888 däck har också fått mycket goda omdömen i utförliga tester. Det som framför allt får Toyo att utmärka sig är den unika slitbanan. Denna är framtagen för att ge dig ett bra vägfäste oavsett underlag.

Dessutom så har Toyo satsat mycket på att ställa om till en mer miljövänlig produktion vilket alltså är ett bra val för så väl miljön som plånboken.

Frågor och svar om Toyo

Vilken kvalitet erbjuder segmentet sommardäck Toyo?

Sommardäcken uppvisar bra testresultat i många undersökningar och i test utförda av branschtidningar. Inte minst så har Toyo däck bra bromsförmåga och tysta köregenskaper.

Vilket grepp ger Toyo däck?

Toyo däck är anpassade för körning på alla typer av vägar. Så väl broms- som styrningsegenskaper är mycket goda och föraren får ett kraftfullt grepp på så väl regnvåta som torra vägar.

Vilken däckkonstruktion har Toyo?

Olika Toyo-modeller har självfallet olika egenskaper. Du kan till exempel välja däck med en high performance-funktion med en särskild v-mönstrad slitbana.

Hur högt är Toyo däck pris?

Toyo erbjuder däck i flera prisklasser. På vår hemsida hittar du alltid aktuella priser. Vi erbjuder även särskilda kampanjer på så väl Toyo sommardäck som vinterdäck.

Vi är din Toyo däck återförsäljare – snabb leverans

Hos oss hittar du ett brett urval av Toyo däck. Beställ dina Toyo sommardäck eller Toyo däckvinter direkt. Med vår smarta sökfunktion hittar du rätt modell direkt. Beställ dina Toyo däck online - självfallet erbjuder vi snabba leveranser, personlig service och 30 dagars returrätt.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard