Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Toyo Vinterdäck

Åk säkert på hala och isiga vägar med rätt däck

Letar man efter ett par bra Toyo vinterdäck så bör man kika in på däcken Toyo Snowprox S 954 som gör så att ditt fordon säkert kan bromsa på våta och snöiga vägar. Däcket har en innovativ konstruktion och en speciell materialteknik som skapar en säker och exakt hantering under vinterförhållanden. Det är skönt att känna sig bekväm när man åker, även om det är torrt ute på vägen. Vintern kan bjuda på vilket väder som helst, så ibland kan det vara soligt i flera dagar så att snön smälter och den torra asfalten visas. Därför är det viktigt att hitta ett par bra vinterdäck som har bra grepp både i torra, hala, snöa och våta förhållanden. När det är snö ute så skapas det ett tryck mellan däcken och vägen, vilket gör att det också blir halare på vägarna när man kör under vintern. Att ha ett par vinterdäck hjälper dig att få kontroll över ditt fordon, även om det är svårare att åka än på sommaren. När det väl börjar bli varmare ute igen, då kan du plocka fram sommardäcken eller helårsdäck och spara dina vinterdäck till nästa årstid. Åk med bekväma Toyo Snowprox S943 185/60 R15 vinterdäck under de kalla månaderna.

Ha god kontroll och stabilitet på vägarna med bra vinterdäck

Toyo vinterdäck har en förbättrad dispersion som minskar värmegenerering, vilket förbättrar prestandan på våt väg och även i lågt rullande motståndskraft när man åker på vägarna. Däcken gör så att ett fördelat kontakttryck är mellan däcket och vägen, som förbättrar ett grepp under våta förhållanden. Med Toyo Observe GSi-5 175/65 R14 kan du känna dig säker på vägarna under vintern, beställ hem dem billigt från dackonline.se De erbjuder en säker bromsning på snöiga och våta vägar. Det spelar ingen roll om man har en liten bil eller en större SUV, att ha ett par bra vinterdäck på sitt fordon är väldigt viktigt. Är det så att man åker längre sträckor, speciellt under vintern, då är det betydligt bra att ha ett par hållbara vinterdäck som erbjuder en god stabilitet och ett bra grepp på vägarna. Toyo vinterdäck gör just detta för dig, så att du får en bekväm och skön åktur även om det skulle vara snöstorm ute. Oavsett om du har vinterdäck på bilen, så är det ändå viktigt att köra försiktigt om vädret är ruskigt. Det är mycket svårare att ha kontroll på sin bil och ha kontroll på bilarna runt omkring dig, när vädret är sämre. Få bättre kontroll och stabilitet med ett par bra och hållbara vinterdäck till din bil, buss eller lastbil när du åker på de svenska vägarna. På dackonline.se kan du enkelt och smidigt beställa hem dina däck.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard