Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Total kontroll och grepp med Star Performer SUV 2

Det är inte alltid lätt att vara bilist i Norden. Varje år kommer oundvikligen en säsong med blött och dåligt väglag som snabbt gör körupplevelsen till en ren mardröm. Tidiga mornar med oplogade vägar eller stadskörning bland cyklister och fotgängare kräver att du har ett däck som effektivt leder bort slask och vatten. På våra breddgrader förändras väglaget snabbt så därför är det även viktigt att dina däck klarar flera olika typer av väder. Med Star Performer SUV 2 säkrar du din körning på alla punkter. Köper du dem hos oss får du dem dessutom till en riktigt låg kostnad.

Med Star Performer SUV 2 får du ett prisvärt alternativ med hög kvalitet. Däcket har fyra periferiska spår med en design som ger effektiv dränering på våta och dåliga väglag. Den tekniskt avancerade och innovativa designen på däckets slitbana tillför en bra stabilitet och filtrerar bort störande ljud som kan uppstå från friktionen mellan vägbanan och däcket, vilket ökar körkomforten avsevärt och bidrar till att du orkar köra längre sträckor. Däcken är även utformade på ett sådant sätt som förhindrar ett ojämnt slitage vilket ger dem en längre livslängd. Vi erbjuder däcken i dimensionerna 225/45 R17 och 205/50 R17. På dessa däck gäller även livstidsgaranti på fabrikationsfel, ersättningen baseras på hur slitna däcken är. Är det kvarvarande mönsterdjupet 6.0 mm eller mera så får du ett helt nytt Star Performer däck gratis. Om mönsterdjupet är 5.0-5.99 mm får du 80% rabatt när du köper nya Star Performer däck och är mönsterdjupet 3.0-4.99 är rabatten 60% och är mönsterdjupet 1.6-2.99 mm får du istället 40% rabatt. Vårt garantierbjudande innebär att du kan känna dig trygg i ditt köp av nya däck! Så kom in och byt dina däck hos någon av våra 1600 monteringsstationer. Vi erbjuder även miljödäck och lastbilsdäck.

Star Performer SUV 2

Köp dina Star Performer SUV 2 hos dackonline.se idag

Vi på dackonline.se är europas största leverantör av däck. Med Star Performer SUV 2 får du livstidsgaranti. Hos oss får du dessutom alltid snabba leveranser med 30 dagars returpolicy så att du kan känna dig trygg och säker med hela din beställning.