Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck HYUNDAI Santa Fe

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Hyundai Santa Fe bildäck

Hyundai Santa Fe har tillverkats sedan år 2000 och marknadsintroducerades år 2001. Bilmodellen var Sydkoreas första SUV som lanserats. Försäljningen av fordonet var bra i USA, men inte i många andra regioner. Framhjulsdrift är standardutrustning för denna bil, men kan även beställas med fyrhjulsdrift. Den andra generationen ersatte den första år 2006 - båda modellerna var väldigt olika i sin design. Den andra generationens modell var större och hade mer utrymme på insidan. En tredje sätesrad tillkom och nu fanns sju sittplatser tillgängliga för Hyundai Santa Fe. Med denna nya design samt den moderna tekniken som tillkom ville tillverkarna locka den yngre målgruppen av köpare. Den produktlinjen fick namnet Sportsroader.

Under flera år har Santa Fe rullat från en produktionslinje i Tjeckien och för Nordamerikas bilmarknad rullar fordonen från Georgia USA. Den tredje generationen av Hyundai Santa Fe marknadsintroducerades år 2012. Denna modell är mer känd som Grand Santa Fe och är ersättningen för ix55 modellen. Det finns flera motorstyrkor att välja bland. Hyundai Santa Fe däck överför nästan 200hk på vägen. Bra mönsterdjup och gummiblandning är huvudfokus när det gäller däck. Dessa typer av däck för din Hyundai Santa Fe finns tillgängliga på vår webbsida dackonline.se. I vår webbutik finns många olika däckstorlekar från många kända tillverkare att välja bland.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.