Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Expertråd om HYUNDAI

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Däck för Hyundai

Hyundai är en av de nyaste fordonstillverkare på marknaden. Företaget grundades år 1969 och släppte sina första bilmodeller åtta år senare. Sammanfattningsvis blev Hyundai en av de största biltillverkarna i världen. Deras modeller säljs idag över hela världen.

De producerar medelklass bilar, minibussar, stadsjeepar och sportbilar. Utbudet av däck lämpade för Hyundai bilar är olika. Nästan alla däcktillverkare erbjuder lämpliga däck för dessa bilar. Hyundai, som är en av de största biltillverkarna i världen, samarbetar även med olika däcktillverkare. Hyundai i10, i30 och Elantra modellerna är alla utrustade med Hankook däck medan Hyundai Accent ursprungligen är försedd med Michelin Energy däck. Oavsett din Hyundai modell, kan du hitta rätt däck på dackonline.se.

Lämpliga däck för varje Hyundai modell

Modeller som Hyundai i10, i20 eller i30 är oftast utrustade med däck vars bredd är mellan 155 och 165 mm. Större modeller som Hyundai Grandeur är utrustade med däck i storleken 225/60 R16. Du kan också välja följande storlekar:

• 235/55 R17

• 235/45 R18

• 235/45 R19

På SUV-modeller kan du montera bredare däck (upp till 245 mm bredd), liksom Hyundai Tucson. Genom att kontrollera din bils registreringsbevis kan du kontrollera vilka storlekar som är godkända just för din Hyundai bil. Vår rekommendation till dig är att använda däck som tillverkaren har godkänt.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.