Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck AUDI A6

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Audi A6 däck

Audi A6 ersatte Audi 100 och har funnits sedan 1994. En ny produktionslinje var inte den viktigaste faktorn i början, utan det var faktiskt en uppdatering av Audi 100 C4. Det har tagit Audi A6 tio år efter marknadsintroduceringen att etablera sig som en självständig modell. Den har vunnit flera priser och jobbat sig upp i registreringsstatistiken. År 2005 avhystes Mercedes E klass från sin topplacering i den övre mellanklassen och sedan dess har ingenting förändrats under de senaste 30 åren. Den tredje generationen av Audi A6 har funnits på marknaden sedan år 2004. I likhet med de tidigare produktionslinjerna erbjöds Audi A6 även som en limousine och som en stationsvagn. Dessutom finns även den sportiga Audi S6 Quattro med fyrhjulsdrift. Nu finns den fjärde A6 produktionslinjen tillgänglig och kallas för C7. Den kommer ut på linjen i staden Neckarsulm i Tyskland, där det också finns en produktionsanläggning för Kina - som är byggd och avsedd för den kinesiska marknaden. Den nya A6 har en längre hjulbas än sina föregångare, den väger mindre samt har en standardfunktion - automatisk start/stopp-system. Tillsammans med de andra innovationerna bidrar detta till att minska bränsleförbrukningen.

Du kan uppnå detta mål med ekonomiska Audi A6 däck som vi erbjuder på dackonline.se. EU etiketten på däcket avslöjar att de är ekonomiska och miljövänliga. Här kan man till exempel känna igen gruppindelningen som baseras på förbrukning. Dessutom kan du spara pengar med hjälp av våra attraktiva priser på dackonline.se.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.