Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Expertråd om AUDI

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Däck för Audi

Historien om Audi som biltillverkare börjar redan 1899. För närvarande producerar Audi sportiga premium fordon. Audi är en av de ledande tillverkarna av fordon i mellan, business och lyx klasser. Därför täcker Audi olika bilmodeller inklusive kompaktklassen och stadsjeepar. Audi är fordon med sensationellt bra vägegenskaper, speciellt om de är utrustade med rätt däck. Välja rätt däck Det är mycket viktigt eftersom de särskilda kraven för varje modell måste motsvara tillverkarens kriterier. Således garanteras säker körning av fordonet i alla situationer.

Att hitta perfekta däck för Audi

Audi är involverad i utvecklingen av alla däck som måste uppfylla kraven för de olika bilmodellerna. Audi samarbetar med olika däcktillverkare som Bridgestone för att producera däckmodeller som är godkända för Audi A3, Audi A8 och Audi TT modellerna. Till och med modeller som A4, A6 eller Q7 kommer med standardutrustning från Bridgestone. Audi använder också däckprofiler från Dunlop eller Goodyear för att utrusta sina fordon.

Säkerhet i alla situationer

Med rätt Audi däck har du kontroll över bilen i alla väder. Däck avsedda för Audi erbjuds för alla behov. För sportig körning på terräng med:
  • Audi Q3
  • Audi Q5
  • Audi Q7
hittar du riktiga off-road däck som du kan hantera vid olika typer av väglag utan ansträngning. Vi råder dig att köpa däck som har förstärkta sidor när det gäller typ en Q5 eller Q7, eftersom de har högre stöttålighet. För att ge högre komfort när du kör med premium Audi-modeller måste du använda däck som har högre motstånd och låg ljudnivå. Detta leder till minskad bränsleförbrukning och därmed säkerställer kostnadseffektiviteten av Audi däck.
Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.