Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Star Performer Comet 185/70 R14 88T

Star Performer

Star Performer Comet
185/70 R14 88T

Däckstorlek
185/70 R14 88T  Ändra 
Lagernivåer
Begränsat antal
Däcktyp
Sommardäck
Hastighet
T: detta däck är godkänt för hastigheter upp till 190 km/h
EAN
6959956791606
Artikelnummer
D-130478
EU däckmärkningar
DEX
Garantier

Lägsta pris under de senaste 30 dagarna 457 kr
Endast 479 kr
minus 6% rabatt 450 kr

Lägg till produkt för jämförelse

Varför handla hos dackonline.se?
Fri frakt*
30 dagars returpolicy
Över 1 300 monteringsstationer

Star Performer Comet sommardäcket kombinerar överlägsen prestanda med oöverträffad prisvärdhet. Det står som ett bevis på åtagandet att erbjuda exceptionellt värde utan att kompromissa med kvaliteten.

  • Förfinad bränsleeffektivitet: Star Performer Comet är noggrant designat för att förbättra bränsleeffektiviteten. Dess optimerade profil och gummiblandning är avgörande för att säkerställa en körning som inte bara är jämn utan också tyst, vilket höjer den totala körupplevelsen.
  • Förbättrad säkerhet på våta ytor: Säkerhet är av yttersta vikt, särskilt under ogynnsamma väderförhållanden. Star Performer Comet möter detta kritiska behov med en specialiserad slitbanekomposition och design. Dessa egenskaper arbetar i harmoni för att avsevärt förbättra säkerheten på våta och regniga vägar, och erbjuder förare säkerhet även i utmanande körsituationer.
  • Oöverträffat pris-prestandaförhållande: Star Performer Comet är strategiskt avsett för budgetmedvetna förare som inte vill kompromissa med tillförlitligheten. Det utgör en perfekt blandning av prisvärdhet och prestanda, och etablerar sig som ett idealiskt val för konsumenter som prioriterar både värde och kvalitet.
  • Valet för ekonomisk körning: Att välja Star Performer Comet innebär att välja ett däck som är pålitligt och kostnadseffektivt. Det är designat för dem som söker en balans mellan att minimera utgifter och maximera prestanda.

LIVSTIDSGARANTI

Garanti på bildäck från Star Performer

Star Performer erbjuder utmärkt valuta för pengarna plus högkvalitativa produkter som är extremt pålitliga. Av dessa anledningar kan Dackonline.se erbjuda dig en exklusiv livstidsgaranti på alla Star Performer-däck.

1. Livstidsgaranti på alla däck från Star Performer

Dackonline.se erbjuder dig en livstidsgaranti utöver den lagstadgade garantin på alla Star Performer-däck som köps hos Dackonline.se.

Om tillverknings- eller materialfel eller vanligt dagligt bruk orsakar irreparabel skada på däcket, kommer Dackonline.se tillhandahålla dig med ett ersättningsdäck från Star Performer.

Om mönsterdjupet hos ditt skadade däck försämras kraftigt, kommer du fortfarande få stora rabatter när du köper nya däck från Star Performer.

2. Dina fördelar

Ditt garantianspråk baseras på det kvarvarande mönsterdjupet vid inspektionen:

6,0 mm eller mer

Du får ett nytt Star Performer-däck gratis!

5,0 - 5,99 mm

När du köper ett nytt Star Performer-däck får du en rabatt på 80%

3,0 - 4,99 mm

När du köper ett nytt Star Performer-däck får du en rabatt på 60%

1,6 - 2,99 mm

När du köper ett nytt Star Performer-däck får du en rabatt på 40%

Rabatten kommer baseras på däckpriserna på Dackonline.se den dagen garantianspråket görs.

3. Snabb, rättfram hjälp om skador sker

Om skador inträffar ber vi dig att kontakta däckteamet på följande mail: info@delti.com

Våra experter kommer göra en uppskattning av skadan på ditt däck.

Dackonline.se kommer sedan hålla dig informerad om dina garantianspråk.

4. Exkludering

Vänligen notera att livstidsgarantin inte inkluderar däckskador som orsakats av olyckor, vandalism, eld, force majeure samt felaktigt, olämpligt bruk.

Livstidsgarantin gäller heller inte skador som orsakats av monteringsfel. Om montering skett av en partner till Dackonline.se kommer Dackonline.se vanliga garantianspråk gälla.

*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.