Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Fira 25 år av körglädje och vårt långvariga partnerskap med Falken Däck tillsammans med oss!

Vi är glada att kunna presentera ett exklusivt lotteri med vår långvariga samarbetspartner Falken som en del av firandet av vårt 25-årsjubileum. Du har nu chansen att vinna en förstklassig Falken Nespresso Essenza Mini Black

Köp bara 4 eller fler Falken Däck under kampanjperioden och säkra din chans att delta i denna utlottning!

Det är så här enkelt:

  1. Allt du behöver göra är att köpa 4 eller fler Falken Däck på dackonline.se under kampanjperioden från 01.02.2024 till 29.02.2024. Falken-däck står för toppkvalitet och garanterar att du deltar i denna spännande kampanj.
  2. Bekräfta ditt deltagande i kampanjen.
  3. Med lite tur kan du vinna en Falken Nespresso Essenza Mini Black i slutet av kampanjen och njuta av den perfekta espresson - tillagad med stil och användarvänlighet.

Vi önskar er lycka till!

Villkor för deltagande

Varför Falken Däck?

På Dackonline.se värdesätter vi vårt långvariga partnerskap med Falken, ett varumärke som står för kvalitet och prestanda. Dra nytta av vårt breda utbud av Falken Däck och säkra dig både chansen att vinna en Falken Nespresso Essenza Mini Black och optimal körprestanda.

Var med och fira 25 år av körglädje med Dackonline.se och Falken Däck. Köp dina Falken Däck nu och delta i jubileumsutlottningen!