Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

DOTZ aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Dotz fälgar

Köp DOTZ aluminiumfälgar

Köp DOTZ aluminiumfälgar

Dotz fälgar kan du hitta på denna sida. Det är perfekt för dig som redan har ett favoritmärke, då du har allt här istället för att bläddra via bilmodell eller dylikt och se alla märken. För att göra det så simpelt som möjligt kan du visa dem efter dess fälgstorlek, från de minsta på 12 tum till de största, som är 23 tum i diameter. Därpå väljer du din bil, sedan ser du alla Dotz aluminiumfälgar som passar den, tillsammans med en förhandsblick. Du kan även bläddra efter Dotz fälgmodeller. Din bil kanske är kompatibel med flera storlekar?

Köp DOTZ aluminiumfälgar

Du kanske känner till några av dem, eller vill prova något nytt? Vad sägs om Crunch, Dakar eller Dakar Dark? Hur som helst har vi många designer att välja bland, så om du funderar på några Dotz aluminiumfälgar är du helt klart i rätt butik. Som du kanske redan har märkt är det aluminium som gäller i deras konstruktioner. Dotz fälgar gör oss mer taggade än älgar och det säger en hel del. De är bland de mest välkända på marknaden, så du vet att du får kvalitet när du beställer hem en uppsättning från dackonline.se! Dessutom är frakten fri och du har alltid 30 dagars returrätt när du köper av oss.

Köp DOTZ aluminiumfälgar

Köp DOTZ aluminiumfälgar