Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Vredestein Ultrac Vorti SUV

Vredestein Ultrac Vorti SUV ger dig mycket hög prestanda

Vredestein är ett holländskt prestigemärke som i mer än 100 år har gjort däck för alltifrån personbilar till jordbruksmaskiner och cyklar. 2009 köptes företaget av indiska Apollo Tyres och koncernen räknas som en av de tio största i denna bransch. Vredestein Ultrac Vorti SUV passar om du kör 245/45 R17 4x4 och är en modell som placerat sig bra i ett flertal oberoende tester de senaste åren. Om du värdesätter högsta möjliga prestanda till ett högst rimligt pris är denna modell från Vredestein ett riktigt bra val. Den snygga och effektiva designen är framtagen i samarbete med det italienska företaget Giugiaro. Detta är en däckmodell som ofta syns på exklusiva bilar, både på grund däckens utseende och deras fantastiska vägegenskaper.

Det är däckens mönster och material som avgör vilka egenskaper de har. Olika typer av mönster ger olika bra prestanda på olika underlag och det är en hel vetenskap att skapa däck som ger bra prestanda oavsett om det är vått eller torrt på vägen. Vredestein Ultrac Vorti SUV lyckas med detta konststycke. Den omfattande produktutvecklingen som har lett fram till modellen inbegriper patenterade och innovativa tekniker. Silicablandningen i däcken ger, förutom bra vägegenskaper, ett väldigt lågt rullmotstånd vilket i sin tur innebär att bränslekostnaderna hålls nere samtidigt som körupplevelsen förbättras av de låga bullernivåerna. Detta däck från Vredestein ska jämföras med modeller från ledande prestigemärken från Hankook och Goodyear, så hög kvalitet är faktiskt det vi talar om här.

Vredestein Ultrac Vorti SUV leverear trygga och sköna körupplevelser

dackonline.se hittar du rätt däck till ditt fordon. Vi kan erbjuda omkring 25 000 olika däckprofiler från 100 däckmärken och samarbetar dessutom med mer 1600 verkstäder och servicetekniker runt om i Sverige. Det är bra för dig som vill ha hjälp med att montera artiklarna du beställt.Vredestein