Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Vredestein SPORTRAC 5 SUV

Vredestein SPORTRAC 5 SUV kombinerar sportiga och säkra egenskaper

Vredestein är en pålitlig tillverkare av däck med sportigt utseende och mycket goda köregenskaper. Företaget, som bedrivit sin verksamhet i mer än 100 år, är baserat i Holland men ägs av den indiska koncernen Apollo. Däckens tillverkas i Europa och ofta designade i Italien. Vredestein SPORTRAC 5 SUV är ett sommardäck som placerade sig i topp, i flera tester 2016. Köp detta däck online till bästa möjliga pris i vår webshop. Artiklar från Vredestein förtjänar att nämnas i samma sammanhang som produkter från prestigemärken som Pirelli och Dunlop. Ett kännetecken för SPORTRAC-serien är att det är fråga om däck som har ett sportigt utseende och som ger såväl trygga vägegenskaper som en skön körupplevelse. Oavsett om det är vått eller torrt på vägbanan.

Behöver du nya sommardäck? Vredestein SPORTRAC 5 SUV finns i olika dimensioner, till exempel 205/55 R15. Slitbanans asymmetriska spår har tagits fram för att ge bra allround egenskaper med gott gott grepp på alla de väglag som kan förekomma under våren, sommaren och hösten här i Skandinavien. Vredestein är kända för att göra däck som håller måttet även när det gäller den känsla det innebär att köra på dem. Bullernivån hålls på en låg nivå, mycket tack vare det breda slitbanemönstret. Att däcken dessutom har ett modernt och sportigt utseende har gett dem många anhängare bland bilentusiaster runt om i världen. Detta är egenskaper som gör att det känns naturligt att jämföra däcken med modeller i samma prisklass från Italienska Pirelli.

Vredestein SPORTRAC 5 SUV är ett kvalitetsdäck

dackonline.se finner du ett mycket stort sortiment av däck. Faktum är att vi är den största återförsäljaren i Europa och vi kan erbjuda däck från mer än 100 olika tillverkare. Vi har dessutom satsat på att bygga upp ett nätverk med servicetekniker runt om i Sverige så att du snabbt ska kunna få hjälp med monteringen.Vredestein