Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Star Performer UHP 2 ger dig säkrare körning

Star Performer UHP 2 är ett sommardäck som tillverkas av den taiwanesiska tillverkaren Nankang. Denna tillverkare har mycket lång erfarenhet av att tillverka däck och det märks verkligen. Dessa däck har utmärkt grepp på våta och torra vägar oavsett om det rör sig om en grusväg eller om en asfaltsväg. Däcken ger dig dessutom en behagligare körning och dessutom kommer bilen att låta mindre tack vare däckens utformning. Däcken är dessutom anpassade för att minska bränsleförbrukningen. Du kan köpa dem smidigt hos oss på dackonline.se, där du hittar flera dimensioner av dem.

Med Star Performer UHP 2 på bilen kan du inte bara köra tystare, billigare och säkrare. Du kan också vara säker på att däcken har ett bra helt oslagbart fälgskydd. Dessa däck finns i flera olika dimensioner, till exempel 225/45 R17 samt 245/35 R19. Dessa däck passar lika bra på en 4x4 som ofta färdas offroad, som på stadsjeepen i stan. Hos giga-dack.se finns en policy som gör att köparen av Star Performer däck har livstids garanti på dem. Vid ett däckdjup av 6.0 mm eller mer får köparen ett nytt däck helt gratis om det skadas. Vid 5.0 –5.99 mm djup får köparen 80% rabatt, och vid 3.0 –4.99 mm är däckrabatten 60% vid köp av ett nytt däck. Om däckdjupet är 1.6 –2.99 mm blir rabatten 40%. Den gäller endast vid köp av nya däck från Star Performer.

Star Performer UHP 2

Star Performer UHP 2 bidrar till trygghet i trafiken

Hos Dackonline.se finner du flera bra däck. Om du väljer fordonsdäck från Star Performer får du som köpare också livstids garanti på däcken. Du kan dessutom få hjälp med monteringen hos en av våra 1600 monteringspartners som finns spridda över Sverige.