Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Sälj din bil

... lätt i bara två steg::

Fortsätt
Du får dina pengar omedelbart efter att ha undertecknat kontraktet.
100% fritt från det första steget till det sista.
Vi tar även hand om fordonets avregistrering.

Så här fungerar det:*

Fri fordons bedömning
Individualiserad bedömning av erfarna yrkesmän
Vi erbjuder snabb betalning och avregistrering

Sälj din bil säkert och enkelt

Att hitta en köpare för en begagnad bil kan vara ganska omständligt och krångligt. Om du väljer att sälja din bil privat, till exempel genom en annons, måste du städa, fotografera bilen, värdera den själv och lägga upp annonsen. Att själv sköta transaktionen för något som är värt mycket pengar kan även kännas lite otryggt. Sälj din bil genom oss för att göra en säker, enkel och smidig affär.

Hur och var kan jag sälja bilen?

Det finns i princip två olika sätt att sälja begagnade bilar på. Det ena är att göra det privat, genom att lägga upp en annons på internet eller i någon tidning. Det är ofta gratis att lägga upp annonser på olika internetsidor, men det kräver en hel del tid med saker som måste ordnas för att genomföra försäljningen. Precis som texten nämnde tidigare måste du förbereda bilen och annonsen, men du måste även sköta kontakten med dina potentiella köpare, låta dem provköra bilen och så vidare. Det andra sättet att sälja din bil på är genom en bilhandlare. Där går det vanligtvis fortare att få bilen såld, eftersom många praktikaliteter sköts av bilhandlaren. Detta sätt är även säkert och tryggt. Nackdelen är att du kanske inte får ut så mycket för din bil, och ibland får du betalt långt under värdet på bilen. Sälj din bil på ett praktiskt, tryggt och snabbt sätt genom att använda dig av våra tjänster. Vi erbjuder ett mellanting av båda alternativen ovan, vilket underlättar för dig.

Att sätta rätt pris

Det är viktigt att du gör rätt värdering för din begagnade bil för att veta vilket pris du ska begära. Du vill inte ligga i underkant och förlora pengar, men det är även viktigt att du inte kräver alltför mycket, för då kan det vara svårt att hitta köpare. För att hitta värdet på din bil kan du givetvis ta reda på vad liknande bilar har sålts för. Tänk bara på att skicket på din bil påverkar värdet. Om den till exempel har en repa eller någon annan skada sjunker värdet, men har den specialutrustning stiger värdet. Du kan välja att låta en expert värdera bilen åt dig, men det kan bli ganska dyrt. En lösning som både är praktisk och kostnadseffektiv är att låta oss värdera bilen åt dig, gratis. Sälj din bil till rätt pris med hjälp av vår service och ta del av andra praktiska hjälpmedel. Vi kan exempelvis hjälpa dig att upphäva din bilförsäkring. Det är viktigt att värderingen blir helt rätt när du ska sälja din bil, så att du inte förlorar pengar i onödan.

Kom igång med din bilförsäljning

Det är enkelt att sälja din bil genom oss. Du börjar med att fylla in alla detaljer i vår priskalkylator, såsom märke, modell och år. Nästa steg är att boka ett möte med oss, på en plats nära dig. Vid mötet genomför vi en granskning av din bil, vilket är helt gratis. Vid mötet tar du med dig alla dina papper, instruktionsböcker, extradäck, nycklar och allt annat som tillhör bilen. När granskningen är genomförd ger vi dig vårt erbjudande, baserat på värdet av din bil. Sälj din bil tryggt genom oss. * Denna tjänst tillhandahålls av Autopink i samarbete med dackonline.se