Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Michelin Primacy 4+ 195/60 R18 96H XL

Novo
Michelin

Michelin Primacy 4+
195/60 R18 96H XL

Däckstorlek
195/60 R18 96H XL  Ändra 
Lagernivåer
Begränsat antal
Däcktyp
Sommardäck
Hastighet
H: detta däck är godkänt för hastigheter upp till 210 km/h
EAN
3528700700671
Artikelnummer
D-126321
EU däckmärkningar
DEX
EU
European Production

endast
2 299 kr

Lägg till produkt för jämförelse

Varför handla hos dackonline.se?
Fri frakt*
30 dagars returpolicy
Över 1 300 monteringsstationer

Delticom Produktbeskrivning

Michelin Primacy 4+

Upplev Ultimat Säkerhet med MICHELIN PRIMACY 4+!

Yo, kolla in MICHELIN PRIMACY 4+! Den här grymma killen handlar om att hålla dig och ditt gäng säkra och trygga, oavsett hur många mil du river upp. Det är ett sommardäck, byggt för ultimat säkerhet, och det håller i evighet!

  • Håll Kontroll på Våta Vägar!
    När det gäller att hålla sig säker på våta vägar är det här däcket bossen! Det har den bästa bromsprestandan även när slitbanans djup är lagligt, så du kan säga adjö till skrämmande sladdar. Och vattenplaning? Pff, glöm det! Det här däcket har seriös kontroll för att hantera våta och hala situationer som ett proffs.
  • Hållbart och Pålitligt – MICHELIN PRIMACY 4+!
    Låt oss prata om livslängd, ska vi? MICHELIN PRIMACY 4+ är en riktig mästare! Det är utformat med några coola EverGrip-teknologier som ger det en självläkande slitbana. Det innebär att även när det slits ner fortsätter det att ge dig den pålitliga och säkra prestandan. Ingen oro för att ersätta de här grymma killarna inom en snar framtid!
  • Självsäkerhet för Långa Resor!
    Nu, vem har tid att stressa över däck? Inte vi! Med PRIMACY 4+ kan du kryssa med självsäkerhet under lååång tid. Det beror på MaxTouch Construction Technology som ser till att däcket håller sig i kontakt med vägen, oavsett vilka galna manövrar du utför. Acceleration, bromsning, kurvtagning – du säger det, det här däcket har din rygg.

Michelin Primacy 4+

Kör Grönt med MICHELIN!

Och här är den coola delen – Michelin handlar om att rädda planeten! De är på uppdrag att göra sina däck mer energieffektiva, så att du sparar bränsle medan du gör din grej på vägen. Dessutom arbetar de hårt för att öka räckvidden för elbilar. Det är några allvarliga miljövänliga vibbar!

Återvinning och Hållbarhet – Michelins Åtagande!

Men vänta, det finns mer! Michelin handlar inte bara om att tillverka fantastiska däck, de är också engagerade i återvinning. De samlar in använda däck och hittar supercoola sätt att ge dem ett nytt liv. Tänk vägar och energikällor – de här däcken får en andra chans att lysa!

130 Års Erfarenhet!

Och du, visste du att Michelin har hållit på i över 130 år? Det är något allvarlig erfarenhet, min vän! De är de självklara experterna när det gäller däcklösningar, tävlingar och allt som har att göra med resor. Lita på oss, du är i trygga händer med de här däckgururna.

Så, Vad Väntar Du På?

Så där har du det – MICHELIN PRIMACY 4+. Det handlar om säkerhet, lång livslängd och miljövänlighet. Vad mer kan du begära av ett däck? Så kör på, ge dig ut på vägen och njut av resan med dina nya vägbuddies!

*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.