Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Michelin Pilot Sport EV 275/40 R22 107Y XL Acoustic, EV

Michelin

Michelin Pilot Sport EV
275/40 R22 107Y XL Acoustic, EV

Däckstorlek
275/40 R22 107Y XL Acoustic, EV  Ändra 
Lagernivåer
Begränsat antal
Däcktyp
Sommardäck
Hastighet
Y: detta däck är godkänt för hastigheter upp till 300 km/h
EAN
3528709393034
Artikelnummer
D-126593
EU däckmärkningar
DEX

endast
4 051 kr

Lägg till produkt för jämförelse

Varför handla hos dackonline.se?
Fri frakt*
30 dagars returpolicy
Över 1 300 monteringsstationer

Delticom Produktspecifikation

Michelin Pilot Sport EV

Frigör din elektriska färd med MICHELIN Pilot Sport EV-däck

Är du redo att sätta fart på din elektriska färd? MICHELIN Pilot Sport EV-däcken är här för att ta din köpupplevelse till en helt ny nivå. Inga tråkiga däck längre, dessa tuffa däck handlar om elektrifierad vägkontroll som varar.

  • Tyst och Originell Elektrisk Nöje Tänk dig ett däck som är som din bästa vän på vägen – självsäkert, cool och redo för allt. Det är vad MICHELIN Pilot Sport EV ger till din elektriska sportbil. Det är inte bara ett däck; det är din medbrottsling för de smidiga och tysta körningarna som får dig att känna att du svävar på luften.
  • Kraftfull Prestanda för Din Elektriska Best Dessa däck är som den hemliga kryddan för din elektriska fordonets prestanda. Oavsett om du susar ner längs motorvägen eller tar de där skarpa svängarna med ett leende, har MICHELIN Pilot Sport EV ditt stöd. Med hantering som är lika stabil som en klippa, även i höga hastigheter, kommer du att vara kungen (eller drottningen) av vägen.
  • Våta Vägar? Inget Problem! Regniga dagar kommer inte längre att förstöra ditt parad. MICHELIN Pilot Sport EV-däcken är som ditt pålitliga paraply – de har dig skyddad. Med grepp på våta vägar som är lika säkert som din internetbank, håller dessa däck dig trygg, även när vädret leker kurragömma.
  • Var en Hjälte för Miljön, Utan Att Offra Nöjet Hej, vi vill alla rädda planeten, eller hur? Nu kan du göra din del utan att ge upp glädjen med att köra. MICHELIN Pilot Sport EV är som din miljövänliga superhjälpskamrat. Den är designad för att hålla, så du kan fortsätta ha kul samtidigt som du är snäll mot Moder Jord.
  • Fler Mil, Fler Leenden Vem vill inte gå den extra milen? Med MICHELIN Pilot Sport EV får du ytterligare 60 kilometer i räckvidd, så de där bilresorna blev precis mycket godare. Det är som att ha en magisk bränsletank som aldrig verkar ta slut.

Michelin Pilot Sport EV

Tyst nu... Njut av Tystnaden och Skaffa dina MICHELIN Pilot Sport EV-däck idag!

Kommer du ihåg de irriterande vägljuden som brukade störa dig? Säg hejdå till dem med MICHELIN Pilot Sport EV-däcken. Dessa spelväxlare handlar om att ge dig en fridfull och tyst färd, så att du äntligen kan njuta av dina favoritlåtar eller ha en konversation utan vägens dån.

Och gissa vad? Du behöver inte söka högt och lågt efter dessa små rackare. Du kan faktiskt skaffa ditt alldeles egna set av prisvärda och högkvalitativa MICHELIN Pilot Sport EV-däck just nu på dekkonline.com. Japp, du hörde rätt – samma däck som lovar dig en fridfull körning är bara några klick bort från att bli dina.

Så där har du det, vänner – informationen om MICHELIN Pilot Sport EV-däcken och din chans att få tag på dem själv. De är inte bara däck; de är ditt pass till en värld av lugn och elektrifierande körspänning. Säg hejdå till tråkigt vägbuller och säg hej till en smidigare, tystare och mer spännande färd!

*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.