Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Michelin Pilot Sport Cup 2 295/30 ZR18 (98Y) XL Connect

Michelin

Michelin Pilot Sport Cup 2
295/30 ZR18 (98Y) XL Connect

Däckstorlek
295/30 ZR18 (98Y) XL Connect  Ändra 
Lagernivåer
Begränsat antal
Däcktyp
Sommardäck
Hastighet
(Y): detta däck är godkänt för hastigheter upp till över 300 km/h
EAN
3528706376702
Artikelnummer
R-418871
EU däckmärkningar
DEX
Kundens betyg

endast
6 429 kr

Lägg till produkt för jämförelse

Varför handla hos dackonline.se?
Fri frakt*
30 dagars returpolicy
Över 1 300 monteringsstationer

Delticom Produktspecifikation

Michelin Pilot Sport Cup 2

Frigör Din Inre Hastighetsdemon med MICHELIN Pilot Sport Cup 2!

Är du en fartfantast som längtar efter känslan av banan? Nåväl, spänn fast dig, min vän, för MICHELIN Pilot Sport Cup 2 är här för att ta ditt körgame till en helt ny nivå. Den här killen är inte bara en däck - det är en biljett till den ultimata prestandaupplevelsen!

  • Reviderad Precision: Greppa Vägen Som Aldrig Förr Tänk dig att krama kurvorna som om de är skyldiga dig pengar. Det är vad Pilot Sport Cup 2 erbjuder - hjärtskärande precision och hantering som gör varje sväng till din personliga lekplats. Inga fler tvivel om dina drag; detta däck vet hur man dansar med asfalten.
  • Grepp i Dagar: Säg Hej Till Gravitationsutmanande Dragkraft Har du någonsin velat utmana tyngdkraften? Tja, dessa däck kommer inte riktigt att få din bil att flyga, men de kommer väldigt nära! Greppet med dessa pärlor är utanför denna värld. Du kommer vara fastklistrad på vägen, så du kan trampa gasen i botten utan att behöva oroa dig för att tappa kontrollen.
  • Bränn Gummi Längre: Överlev Konkurrensen Vem tycker om att avsluta sin banåkning tidigt för ett däckbyte? Ingen, det är vem. Där kommer Pilot Sport Cup 2 till undsättning. Tack vare dess Spårlivslängd Teknologi 2.0, kommer du kunna riva upp banan 40% längre än med andra däck. Rätt så - fler varv, mer kul, mindre besvär.
  • Kontinuitet Är Nyckeln: Klara Dina Varvtider Du vet den känslan när du klipper varv efter varv, träffar de där perfekta tiderna konsekvent? Det är drömmen, eller hur? Pilot Sport Cup 2 är din drömkompis. Med sin multi-compound magi, kommer du att äga de där kurvorna och dominera banan med varvtider som skriker "mästare"!
  • Mästare på Varvtider: Lämna Konkurrenterna I Stoftet Låt oss prata om varvtider, mina fartälskande vänner. Om du är ute efter att klippa sekunder från din personliga rekordtid, är dessa däck din hemliga vapen. Pilot Sport Cup 2 har ett enda fokus: att göra dig snabbare. Gör dig redo att lämna dina rivaler i stoftet och ta din plats högst upp på ledartavlan.

Michelin Pilot Sport Cup 2

Få Tag I Spänningen: Skaffa Din MICHELIN Pilot Sport Cup 2 Idag!

Är du en förare med eld i ådrorna? Någon som längtar efter den hjärtklappande rusningen av fart och adrenalin? Pilot Sport Cup 2 är född för människor som dig. Oavsett om du är en erfaren banentusiast eller bara börjar smaka på fartens liv, kommer dessa däck att ge dig den rusning du har drömt om.

Och nu, den spännande delen! Du kan köpa, beställa och uppleva spänningen själv. Gå till dackonline.se och gör dig redo att förvandla ditt körgame. Tänk dig att ha kraften från Pilot Sport Cup 2 vid dina fingertoppar, redo att erövra varje kurva och raka sträcka.

Så där har du det, kära vänner - det stora om MICHELIN Pilot Sport Cup 2. Det är inte bara ett däck; det är en spelväxlare. Från hisnande grepp till uthållighet som kommer att hålla dig på banan i årtionden, är detta däcket din biljett till fartens himmel. Spänn fast dessa pärlor, dra igång motorn och låt banan bli din personliga lekplats! Ta emot rusningen, erövra banan och gör varje körmoment till ett oförglömligt äventyr. Skaffa din MICHELIN Pilot Sport Cup 2 idag och låt fartfantasten inom dig bröla!

PilotSportCup2 Kundens betyg

Genomsnittsresultat av 42 testbedömningar
Grepp på torrt väglag
Bromsförmåga på torrt väglag
Grepp på vått väglag
Bromsförmåga på vått väglag
Grepp på snö  N/A
Körkomfort
Ljudnivå inne i bilen
Däckslitage
Bränsleförbrukning
Antal körda kilometer 11 125

15.11.2022 insändare Tomas Pedersen
Jag använder däcken för att köra racing. Däcken slits snabb då jag har racing inställningar på chassit. Upplevde att denna omgången tålde mer värme under hård körning

18.01.2019 insändare Jan Petersson
För att kunna köra med dessa däck på bana som man skriver i reklamen att man kan göra till 80% så måste man bygga om bilen för att få tillräckligt med camber. Om man inte gör det så håller däcken bara ca.100 mil. Men efter ombyggnaden så måste man köra bilen på släp annars sliter man ut dem på innerkant. Däcken tappar stora bitar vid hård körning. Michelin tar aldrig en reklamation så välj ett annat däck.

Se fler recensioner
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.