Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Michelin 4x4 Diamaris 275/40 R20 106Y XL N1

Michelin

Michelin 4x4 Diamaris
275/40 R20 106Y XL N1

Däckstorlek
275/40 R20 106Y XL N1  Ändra 
Lagernivåer
Begränsat antal
Däcktyp
Sommardäck
Hastighet
Y: detta däck är godkänt för hastigheter upp till 300 km/h
EAN
3528704638765
Artikelnummer
R-119532
EU däckmärkningar
DEX
Kundens betyg

endast
3 176 kr

Lägg till produkt för jämförelse

Varför handla hos dackonline.se?
Fri frakt*
30 dagars returpolicy
Över 1 300 monteringsstationer

Delticom Produktbeskrivning

MICHELIN

Michelin 4x4 Diamaris: Den ultimata vägkamraten

Hej där, vägkrigare! Har du en SUV eller crossover som törstar efter lite razzle-dazzle på asfalten? Titta inte längre än till Michelin 4x4 Diamaris. Dessa däck är inte bara några däck; de är din biljett till att förvandla varje körning till ett äventyr, med grepp som klibbar fast som lim i både sol och regn.

Varför Michelin 4x4 Diamaris rockar din värld:

  • Kör med självförtroende: Har du någonsin känt ditt hjärta slå snabbare när du accelererar? Dessa däck har också det. Tack vare magin med BAZ Technology™ behåller de sin form och håller dig i kontroll. Det är som att ha ett extra par ögon på vägen, bara att det är dina däck.
  • Grepp som inte ger upp: Genom att låna ett blad från boken om ultra-höga prestanda sportbilar, erbjuder slitbanan på dessa dåliga pojkar grepp som är i toppklass, vått eller torrt. Det är som att din bil har på sig superhjälteskor, redo att ta sig an vilken utmaning som helst.
  • De coola barnens val: När det kommer till vad som finns under huven (och runt hjulen) skämtar inte stora spelare som Volkswagen och Porsche. De litar på Michelin 4x4 Diamaris, och om det inte skriker "toppklass", vet jag inte vad som gör det.
  • Michelin® Total PerformanceTM Magic: Det handlar allt om att träffa den där söta platsen med Michelin®, där säkerhet, hållbarhet och bränsleeffektivitet möter prestanda head-on. Det är som att jonglera med flammande svärd medan man rider på en enhjuling - knepigt, men Michelin klarar det varje gång.

Kort sagt, Michelin 4x4 Diamaris däck är de verkliga MVP:erna för de som tar körning på allvar (eller bara älskar en god, säker kryssning). De lovar att hålla dig klistrad vid vägen, komma regn eller solsken, vilket gör varje resa bara lite mer spännande. Varför nöja dig med bara okej när du kan ha det bästa under dina hjul?

4x4Diamaris Kundens betyg

Genomsnittsresultat av 52 testbedömningar
Grepp på torrt väglag
Bromsförmåga på torrt väglag
Grepp på vått väglag
Bromsförmåga på vått väglag
Grepp på snö
Körkomfort
Ljudnivå inne i bilen
Däckslitage
Bränsleförbrukning
Antal körda kilometer 23 400
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.