ico 08 - 52 50 06 08

Olja med bil varumärke

Olja med bil varumärke

ALFA ROMEO Olja

Italiens Alfa Romeo bygger sportiga fordon för kräsna förare. Biltillverkaren anslöt sig till Fiat Group år 1986.

ALPINA Olja

Alpina varumärke är mycket populär bland sportbils älskare. Företaget erbjuder trimmade bilar, baserat på BMW: s sortiment.

ALPINE Olja

ASIA MOTORS Olja

ASTON MARTIN Olja

En brittisk tillverkare av sportbilar vilken som steg till utmaningen att bygga motorsports fordon för gemensamt bruk i början av 20-talet.

AUDI Olja

Audi står för premium fordon med en särskilt sportig touch. Speciellt, när det kommer till verkställande av stora familj bilar samt lyxiga serie bilar, tillhör Audi till dagens ledande tillverkare.

AUSTIN Olja

AUTOBIANCHI Olja

BEDFORD Olja

BENTLEY Olja

Bentley är en av de ledande tillverkarna av lyxiga bilar.

BMW Olja

BMW, tysk tillverkare av högkvalitativa bilar, har imponerat förare över hela världen. BMW själva deltar aktivt i utvecklingen av nya däck.

BUICK Olja

CADILLAC Olja

Cadillac är en division av USAs General Motors Company som specialiserat sig på högklassiga bilar. Varumärket var tidigare känt för bilarnas spretande dimensioner.

CHEVROLET Olja

Biltillverkaren Chevrolet grundades i USA år 1911. Idag, marknadsför företaget sina respektabla utbud av bilmodeller över hela världen. Bortsett från små och stora familj bilar, erbjuder Chevrolet även sportbilar, stadsjeepar och minibussar.

CHRYSLER Olja

Ett traditionellt amerikanskt företag, med en ganska händelserik historia. Under år 2011, blev Fiat huvudägare i Chrysler Group LLC.

CITROËN Olja

Historien om Citroën varumärket började 1919, då, gick i Citroën Typ A först i produktion. Idag är företaget ett av Europas största biltillverkare. Deras sortiment täcker allt från små och stora familj bilar till verkställande bilar och lastbilar.

DACIA Olja

Dacia är en välkänd tillverkare av särskilt prisvärda bilar. Företaget grundades 1966, i samarbete med den franska biltillverkaren Renault.

DAEWOO Olja

GM Daewoo är General Motors dotterbolag och är specialiserat på små fordon och kompakta bilar.

DAF Olja

DAIHATSU Olja

Daihatsu är känd särskilt för sina små familj bilar. Tillverkarens sortiment kompletteras med vissa SUV-modeller och olika skåpbilar.

DAIMLER Olja

DODGE Olja

Dodge är ett amerikanskt bilmärke, en division av Chrysler Group LLC. Dodge närvaro på den europeiska marknaden är främst i form av amerikanska importerade fordon.

FERRARI Olja

Ferrari bilar är bland de mest spektakulära bilar som någonsin byggts. Den italienska tillverkaren av sport-och Formel 1 racingbilar ägs av Fiat-koncernen i 90%.

FIAT Olja

Fiat S.p.A grundades 1899. Under årtionden har den italienska biltillverkaren vuxit till en av de största biltillverkarna. Fiat erbjuder ett brett utbud av småbilar.

FORD Olja

Ford är en av världens största biltillverkare och har enorma popularitet över hela världen. Deras omfattande sortiment av bilar täcker alla behov och förväntningar.

FORD USA Olja

FSO Olja

GAZ Olja

HONDA Olja

Hondas portfölj består huvudsakligen av kompakta och medelklass fordon. Det japanska företaget utvecklar, bygger och marknadsför bilar, motorcyklar, båtmotorer, generatorer och och motoriserade utrustningar runt över hela världen . Honda är också världens största tillverkare av förbränningsmotorer.

HUMMER Olja

HYUNDAI Olja

Hyundai är en av de yngre biltillverkarna. Företaget grundades 1969 och 8 år senare, började de marknadsföra sina första bilar. Det tog bara en kort stund för Hyundai att bli bland de bästa biltillverkarna och deras bilar säljs nu över hela verlden. De är specialiserade på familj bilar, skåpbilar, stadsjeepar och sportbilar.

INFINITI Olja

Infiniti är lyxbil filial till biltillverkaren Nissan.

ISUZU Olja

Den japanska biltillverkaren Isuzu är känd mer för sina specialfordon såsom ORVs och pick-ups och därför deras lista över oberoende utvecklade bilmodeller är ganska kort.

IVECO Olja

JAGUAR Olja

Jaguar är ett brittiskt multinationellt biltillverkare, som specialiserat sig på sportbilar och ett stänk av lyx. Dessa är oftast fordon med högpresterande motorer.

JEEP Olja

Jeep varumärket står för terrängfordons höga kvalitet och uppfyller de högsta förväntningarna. En av deras mest populära modell är Jeep Cherokee.

KIA Olja

KIA är den andra bil producenten i Sydkorea och sina fordon är väl kända över hela världen. Deras omfattande sortimentet ingår allt från små bilar till stora familjen bilar och skåpbilar.

LADA Olja

Lada har länge varit Ryssland och Östeuropas största biltillverkare. Under åren har de samarbetat med många andra biltillverkare.

LAMBORGHINI Olja

Den italienska fordonstillverkaren som har den rasande tjuren som logotypen, har byggt begränsade upplagan sportbilar sedan 1964, och 1998 integrerades i Volkswagen-koncernen som en del av Audi AG.

LANCIA Olja

Lancia var en av de pionjärerna inom bil teknik och har sedan länge varit ett stort namn på tävlings område. En del av Fiat-koncernen, upprätthåller de ett starkt samarbete med biltillverkaren Chrysler sedan 1969 fram till idag.

LAND ROVER Olja

När det gäller utvecklingen av högpresterande terrängfordon, är Land Rover en av de mest kända och populära varumärken. Bestämma sig för en Land Rover är nästan oundvikligt för alla som tillbringar mycket tid att köra off road. Den engelska bilmärket har sina rötter i utvecklingen av jordbruksfordon, bland annat.

LANDWIND (JMC) Olja

LDV Olja

LEXUS Olja

Lexus tillhör de mest kända tillverkarna som är på marknaden med stora familj och verkställande bilar. Lexus varumärke är en del av den japanska Toyota Motor Corporation och lägger tonvikten på körkomfort.

LINCOLN Olja

LOTUS Olja

LTI Olja

MASERATI Olja

Det italienska sportbilstillverkaren med treudd emblem, tidigare en oberoende och mycket framgångsrikt varumärke av racerbilar, har Maserati inkluderats i Fiat Group.

MAZDA Olja

Från små till stora familj bilar, från sportscars till stadsjeepar, omfattas Mazda alla bils kategorier. Sedan 1959, när de sålde sin första modell, har det japanska företaget vuxit och tillhör världens största biltillverkare.

MERCEDES-BENZ Olja

Mercedes-Benz är en av världens mest kända biltillverkare och ett registrerat varumärke som tillhör Daimler AG. Mercedes lägger en stor tonvikt på körkomfort när de utformar sina bilar.

METROCAB Olja

MG Olja

MG Motor är ett brittiskt bilmärke. Efter konkursen i MC Rover, utvecklas bilarna genom Shanghai Automotive Industry Corporation.

MINI Olja

Mini är ett varumärke av små ekonomiska bilar, utvecklade av British Motor Corporation (BMC). Den tillverkas av olika licens partner (såsom Austin, Morris och Rover) under loppet av dess historia. Den klassiska Mini var en omedelbar succé. Efter BMWs övertagande, har Mini åter igen försett med nya modeller.

MITSUBISHI Olja

Mitsubishi är från Japan och är en av världens största biltillverkare, med på små och stora familj bilar. Mitsubishi sortiment inkluderar även lastbilar och stadsjeepar.

MORGAN Olja

MOSKVICH Olja

NISSAN Olja

Även om de första bilarna av den japanska tillverkaren marknadsfördes främst i Australien, Nissan exporterar sina bilar i dag över hela världen. Fordonsprogrammet innehåller både små och stora familjebilar, samt sportfordon och stadsjeepar.

OPEL Olja

Ursprungligen var Opel tysk (nu under General Motors) biltillverkaren. Opel marknadsför sina fordon inte bara i Europa, utan också i länder som Kina, Australien och Singapore. Kunderna uppskattar tillförlitligheten av de olika Opel-modellerna.

PEUGEOT Olja

Den franska biltillverkaren Peugeot har börjat sälja bilar från 1891 och är världens äldsta bilmärke. På senare tid har Peugeot samarbetat med Citroën för bildning av PSA Peugeot Citroën-gruppen, som även bakom Volkswagen AG, Europas näst största biltillverkare.

PIAGGIO Olja

PLYMOUTH Olja

PONTIAC Olja

Pontiac var ett amerikanskt varumärke som tillhörde U.S.A General Motors Company (GM), tills det avbröts 2010 när GM gick i konkurs. Pontiac erbjöd sportbilar på medellång prissegmentet som marknadsfördes för en yngre målgrupp. Särskilt Firebird Trans Am modellen åtnjöt långtgående popularitet, då när den medverkade i en viss enormt framgångsrik amerikansk TV-serie under mitten av 80-talet

PORSCHE Olja

Porsche, för många förare, är varumärket som är utmärkande sportbilar och som har haft sitt stora genombrott år 1963 med Porsche 911. Porsche är också en av få biltillverkare som aktivt deltar i däckets utveckling.

PROTON Olja

Den malaysiska biltillverkaren Proton föddes år 1983 från ett japansk-malaysiska samarbete mellan Mitsubishi och Heavy Industries i Malaysia och har startat produktionen 1985.

PUCH Olja

RENAULT Olja

Renault är en av Europas mest sålda bil. Med sin omfattande utbud av olika modeller, är Renault den perfekta bilen för alla behov.

RENAULT TRUCKS Olja

ROLLS-ROYCE Olja

Som en traditionell engelsk varumärke, har Rolls-Royce länge varit utförandet enligt lyxiga limousiner. Särskilt kylaren maskot, varumärket Spirit of Ecstasy, belyser en Rolls-Royce som en klass för sig. Efter att ha förvärvat av Volkswagen-koncernen under 1998 var det högt klass varumärket överlämnat till BMW på 2000 talet.

ROVER Olja

Rover är ett brittiskt bilmärke med en lång och händelserik historia. Deras Viking krigsskepp emblem ritades i mitten av 80-talet.

SAAB Olja

Det svenska märket Saab står för tillförlitlig tillverkning med höga miltal.

SEAT Olja

Den spanska biltillverkaren Seat grundades 1950 och hör till Volkswagen-gruppen sedan mitten av 90-talet. De är specialiserade på små och stora familjebilar.

SKODA Olja

Den tjeckiska biltillverkaren Škoda grundades 1925 med unionen av Laurin + Klement. Bilens tillverkning förvärvades av Volkwagen AG 1991, vilket som har medfört med sig en mycket framgångsrik era för Škoda.

SMART Olja

Dessa små, ​​kompakta bilar är ett varumärke av Daimler AG och är mycket populära, särskilt för förare som reser mycket runtom i stan.

SSANGYONG Olja

Den fjärde största sydkoreanska biltillverkaren SsangYong Motor specialiserat AWD och FWD bilar. SsangYong ingått i ett tekniskt partnerskap med Mercedes-Benz 1991.

SUBARU Olja

Subaru är världsomfattande största tillverkare av fyrhjulsdrivna fordon. Förutom kraftfulla SUV: ar, erbjuder den japanska biltillverkaren också små och stora familjebilar.

SUZUKI Olja

Det japanska bilföretaget Suzuki grundades redan 1909 och de började utveckla konstruktioner för kompakta bilar så tidigt som 1937. Än idag, är Suzuki specialiserat främst i små familjens bilar, kompletterat med vissa större modeller, samt olika stadsjeepar.

TATA (TELCO) Olja

TOYOTA Olja

Under 2007 ökade Japans Toyota Motor Corporation som den globala största biltillverkaren, med över 9,5 miljoner sålda fordon. Deras tillförlitlighet särskilt uppskattas av bilförare över hela världen. Deras utbud av bilmodeller gäller alla kategorier och klasser.

TVR Olja

UAZ Olja

VOLVO Olja

Volvo är svenska biltillverkare som erbjuder ett stort urval av stora familjebilar, verkställande och lyxiga bilar, liksom stadsjeepar. Volvos bilar är i allmänhet kända för sina höga miltal.

VW Olja

ZAZ Olja

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 104