Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

MICHELIN CrossClimate

Michelin CrossClimate

MICHELIN CrossClimate är ett nytt sommardäck - en kombination av ett vanligt sommardäck med de bästa egenskaperna från vinterdäcken. Detta bidrar till korta bromssträckor under våta och torra förhållanden samt till hög körsträcka och bra dragkraft på hala vägar. Med MICHELIN CrossClimate kan bilister i regioner som har halkiga vägar även under sommaren klara sig bra. Kom ihåg att även om däcket har snöflingesymbolen och kan hantera vinterförhållanden så är det ett sommardäck. Du behöver fortfarande en uppsättning vinterdäck när det är dags för däckbytet varje halvår.

Det är MICHELIN CrossClimate:s nya gummiblandning som förbättrar greppet i alla väder, något som gör det möjligt att köra säkert i alla typer av klimat. På EU däcketiketten får däcket dekalen "A" i våtgrepp, det bästa värdet. På kategorin bränsleeffektivitet får däcket betyget "B-C" på EU däcketiketten i alla däckstorlekar pga dess optimerade rullmotstånd. Däckmönstret på MICHELIN CrossClimate som är i V-form med nya lameller och mönsterblock kanter förbättrar både bromssträckan i torra förhållanden samt väggreppet i tuffa och hala förhållanden. Då detta moderna däckmönster slits ut jämnt ökar även livslängden på däcket.

Michelin Däck

MICHELIN CrossClimate finns i mer än 20 storlekar, från 15 till 17 tum, vilket gör den lämplig för många kompakta- och mellanklassbilar. I vår webbutik dackonline.se kan du beställa det nya sommardäcket. Lägg in din order redan nu och dra nytta av våra attraktiva priser och få en snabb leverans. .

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.