Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Kompletta hjul för bilmärken

Kompletta hjul för Alfa Romeo

Italiens Alfa Romeo bygger sportiga fordon för kräsna förare. Biltillverkaren anslöt sig till Fiat Group år 1986.

Kompletta hjul för Alpina

Alpina varumärke är mycket populär bland sportbils älskare. Företaget erbjuder trimmade bilar, baserat på BMW: s sortiment.

Kompletta hjul för Aston Martin

En brittisk tillverkare av sportbilar vilken som steg till utmaningen att bygga motorsports fordon för gemensamt bruk i början av 20-talet.

Kompletta hjul för Audi

Audi står för premium fordon med en särskilt sportig touch. Speciellt, när det kommer till verkställande av stora familj bilar samt lyxiga serie bilar, tillhör Audi till dagens ledande tillverkare.

Kompletta hjul för BMW

BMW, tysk tillverkare av högkvalitativa bilar, har imponerat förare över hela världen. BMW själva deltar aktivt i utvecklingen av nya däck.

Kompletta hjul för BMW M

BMW M GmbH är ett dotterbolag till den tyska biltillverkaren BMW, som ansvarar för utveckling och framställning av högpresterande och individualiserade ändringar av BMW-bilar.

Kompletta hjul för Bentley

Bentley är en av de ledande tillverkarna av lyxiga bilar.

Kompletta hjul för Cadillac

Cadillac är en division av USAs General Motors Company som specialiserat sig på högklassiga bilar. Varumärket var tidigare känt för bilarnas spretande dimensioner.

Kompletta hjul för Chevrolet

Biltillverkaren Chevrolet grundades i USA år 1911. Idag, marknadsför företaget sina respektabla utbud av bilmodeller över hela världen. Bortsett från små och stora familj bilar, erbjuder Chevrolet även sportbilar, stadsjeepar och minibussar.

Kompletta hjul för Chrysler

Ett traditionellt amerikanskt företag, med en ganska händelserik historia. Under år 2011, blev Fiat huvudägare i Chrysler Group LLC.

Kompletta hjul för Citroen

Historien om Citroën varumärket började 1919, då, gick i Citroën Typ A först i produktion. Idag är företaget ett av Europas största biltillverkare. Deras sortiment täcker allt från små och stora familj bilar till verkställande bilar och lastbilar.

Kompletta hjul för Dacia

Dacia är en välkänd tillverkare av särskilt prisvärda bilar. Företaget grundades 1966, i samarbete med den franska biltillverkaren Renault.

Kompletta hjul för Daewoo

GM Daewoo är General Motors dotterbolag och är specialiserat på små fordon och kompakta bilar.

Kompletta hjul för Daihatsu

Daihatsu är känd särskilt för sina små familj bilar. Tillverkarens sortiment kompletteras med vissa SUV-modeller och olika skåpbilar.

Kompletta hjul för Dodge

Dodge är ett amerikanskt bilmärke, en division av Chrysler Group LLC. Dodge närvaro på den europeiska marknaden är främst i form av amerikanska importerade fordon.

Kompletta hjul för Ferrari

Ferrari bilar är bland de mest spektakulära bilar som någonsin byggts. Den italienska tillverkaren av sport-och Formel 1 racingbilar ägs av Fiat-koncernen i 90%.

Kompletta hjul för Fiat

Fiat S.p.A grundades 1899. Under årtionden har den italienska biltillverkaren vuxit till en av de största biltillverkarna. Fiat erbjuder ett brett utbud av småbilar.

Kompletta hjul för Ford

Ford är en av världens största biltillverkare och har enorma popularitet över hela världen. Deras omfattande sortiment av bilar täcker alla behov och förväntningar.

Kompletta hjul för Honda

Hondas portfölj består huvudsakligen av kompakta och medelklass fordon. Det japanska företaget utvecklar, bygger och marknadsför bilar, motorcyklar, båtmotorer, generatorer och och motoriserade utrustningar runt över hela världen . Honda är också världens största tillverkare av förbränningsmotorer.

Kompletta hjul för Hyundai

Hyundai är en av de yngre biltillverkarna. Företaget grundades 1969 och 8 år senare, började de marknadsföra sina första bilar. Det tog bara en kort stund för Hyundai att bli bland de bästa biltillverkarna och deras bilar säljs nu över hela verlden. De är specialiserade på familj bilar, skåpbilar, stadsjeepar och sportbilar.

Kompletta hjul för Infiniti

Infiniti är lyxbil filial till biltillverkaren Nissan.

Kompletta hjul för Isuzu

Den japanska biltillverkaren Isuzu är känd mer för sina specialfordon såsom ORVs och pick-ups och därför deras lista över oberoende utvecklade bilmodeller är ganska kort.

Kompletta hjul för Jaguar

Jaguar är ett brittiskt multinationellt biltillverkare, som specialiserat sig på sportbilar och ett stänk av lyx. Dessa är oftast fordon med högpresterande motorer.

Kompletta hjul för Jeep

Jeep varumärket står för terrängfordons höga kvalitet och uppfyller de högsta förväntningarna. En av deras mest populära modell är Jeep Cherokee.

Kompletta hjul för KIA

KIA är den andra bil producenten i Sydkorea och sina fordon är väl kända över hela världen. Deras omfattande sortimentet ingår allt från små bilar till stora familjen bilar och skåpbilar.

Kompletta hjul för Lada

Lada har länge varit Ryssland och Östeuropas största biltillverkare. Under åren har de samarbetat med många andra biltillverkare.

Kompletta hjul för Lamborghini

Den italienska fordonstillverkaren som har den rasande tjuren som logotypen, har byggt begränsade upplagan sportbilar sedan 1964, och 1998 integrerades i Volkswagen-koncernen som en del av Audi AG.

Kompletta hjul för Lancia

Lancia var en av de pionjärerna inom bil teknik och har sedan länge varit ett stort namn på tävlings område. En del av Fiat-koncernen, upprätthåller de ett starkt samarbete med biltillverkaren Chrysler sedan 1969 fram till idag.

Kompletta hjul för Land Rover

När det gäller utvecklingen av högpresterande terrängfordon, är Land Rover en av de mest kända och populära varumärken. Bestämma sig för en Land Rover är nästan oundvikligt för alla som tillbringar mycket tid att köra off road. Den engelska bilmärket har sina rötter i utvecklingen av jordbruksfordon, bland annat.

Kompletta hjul för Lexus

Lexus tillhör de mest kända tillverkarna som är på marknaden med stora familj och verkställande bilar. Lexus varumärke är en del av den japanska Toyota Motor Corporation och lägger tonvikten på körkomfort.

Kompletta hjul för MG

MG Motor är ett brittiskt bilmärke. Efter konkursen i MC Rover, utvecklas bilarna genom Shanghai Automotive Industry Corporation.

Kompletta hjul för Maserati

Det italienska sportbilstillverkaren med treudd emblem, tidigare en oberoende och mycket framgångsrikt varumärke av racerbilar, har Maserati inkluderats i Fiat Group.

Kompletta hjul för Maybach

Maybach-Manufaktur är ett dotterbolag till det tyska Daimler AG och används för att utveckla och sälja lyxiga limousiner. Maybach har ersatts av Mercedes S-klass.

Kompletta hjul för Mazda

Från små till stora familj bilar, från sportscars till stadsjeepar, omfattas Mazda alla bils kategorier. Sedan 1959, när de sålde sin första modell, har det japanska företaget vuxit och tillhör världens största biltillverkare.

Kompletta hjul för Mclaren

McLaren Automotive Ltd tillverkar begränsade upplagan högpresterande sportbilar under samlingsnamnet av McLaren Group

Kompletta hjul för Mercedes-Benz

Mercedes-Benz är en av världens mest kända biltillverkare och ett registrerat varumärke som tillhör Daimler AG. Mercedes lägger en stor tonvikt på körkomfort när de utformar sina bilar.

Kompletta hjul för Mini

Mini är ett varumärke av små ekonomiska bilar, utvecklade av British Motor Corporation (BMC). Den tillverkas av olika licens partner (såsom Austin, Morris och Rover) under loppet av dess historia. Den klassiska Mini var en omedelbar succé. Efter BMWs övertagande, har Mini åter igen försett med nya modeller.

Kompletta hjul för Mitsubishi

Mitsubishi är från Japan och är en av världens största biltillverkare, med på små och stora familj bilar. Mitsubishi sortiment inkluderar även lastbilar och stadsjeepar.

Kompletta hjul för Nissan

Även om de första bilarna av den japanska tillverkaren marknadsfördes främst i Australien, Nissan exporterar sina bilar i dag över hela världen. Fordonsprogrammet innehåller både små och stora familjebilar, samt sportfordon och stadsjeepar.

Kompletta hjul för Opel

Ursprungligen var Opel tysk (nu under General Motors) biltillverkaren. Opel marknadsför sina fordon inte bara i Europa, utan också i länder som Kina, Australien och Singapore. Kunderna uppskattar tillförlitligheten av de olika Opel-modellerna.

Kompletta hjul för Peugeot

Den franska biltillverkaren Peugeot har börjat sälja bilar från 1891 och är världens äldsta bilmärke. På senare tid har Peugeot samarbetat med Citroën för bildning av PSA Peugeot Citroën-gruppen, som även bakom Volkswagen AG, Europas näst största biltillverkare.

Kompletta hjul för Pontiac

Pontiac var ett amerikanskt varumärke som tillhörde U.S.A General Motors Company (GM), tills det avbröts 2010 när GM gick i konkurs. Pontiac erbjöd sportbilar på medellång prissegmentet som marknadsfördes för en yngre målgrupp. Särskilt Firebird Trans Am modellen åtnjöt långtgående popularitet, då när den medverkade i en viss enormt framgångsrik amerikansk TV-serie under mitten av 80-talet

Kompletta hjul för Porsche

Porsche, för många förare, är varumärket som är utmärkande sportbilar och som har haft sitt stora genombrott år 1963 med Porsche 911. Porsche är också en av få biltillverkare som aktivt deltar i däckets utveckling.

Kompletta hjul för Proton

Den malaysiska biltillverkaren Proton föddes år 1983 från ett japansk-malaysiska samarbete mellan Mitsubishi och Heavy Industries i Malaysia och har startat produktionen 1985.

Kompletta hjul för Renault

Renault är en av Europas mest sålda bil. Med sin omfattande utbud av olika modeller, är Renault den perfekta bilen för alla behov.

Kompletta hjul för Rolls-Royce

Som en traditionell engelsk varumärke, har Rolls-Royce länge varit utförandet enligt lyxiga limousiner. Särskilt kylaren maskot, varumärket Spirit of Ecstasy, belyser en Rolls-Royce som en klass för sig. Efter att ha förvärvat av Volkswagen-koncernen under 1998 var det högt klass varumärket överlämnat till BMW på 2000 talet.

Kompletta hjul för Rover

Rover är ett brittiskt bilmärke med en lång och händelserik historia. Deras Viking krigsskepp emblem ritades i mitten av 80-talet.

Kompletta hjul för Saab

Det svenska märket Saab står för tillförlitlig tillverkning med höga miltal.

Kompletta hjul för Seat

Den spanska biltillverkaren Seat grundades 1950 och hör till Volkswagen-gruppen sedan mitten av 90-talet. De är specialiserade på små och stora familjebilar.

Kompletta hjul för Skoda

Den tjeckiska biltillverkaren Škoda grundades 1925 med unionen av Laurin + Klement. Bilens tillverkning förvärvades av Volkwagen AG 1991, vilket som har medfört med sig en mycket framgångsrik era för Škoda.

Kompletta hjul för Smart

Dessa små, ​​kompakta bilar är ett varumärke av Daimler AG och är mycket populära, särskilt för förare som reser mycket runtom i stan.

Kompletta hjul för Ssangyong

Den fjärde största sydkoreanska biltillverkaren SsangYong Motor specialiserat AWD och FWD bilar. SsangYong ingått i ett tekniskt partnerskap med Mercedes-Benz 1991.

Kompletta hjul för Subaru

Subaru är världsomfattande största tillverkare av fyrhjulsdrivna fordon. Förutom kraftfulla SUV: ar, erbjuder den japanska biltillverkaren också små och stora familjebilar.

Kompletta hjul för Suzuki

Det japanska bilföretaget Suzuki grundades redan 1909 och de började utveckla konstruktioner för kompakta bilar så tidigt som 1937. Än idag, är Suzuki specialiserat främst i små familjens bilar, kompletterat med vissa större modeller, samt olika stadsjeepar.

Kompletta hjul för Tesla

Det Kalifornien-baserade företaget Tesla Motors, Inc. specialiserar sig på elbilar och elfordon framdrivning. Med målet att bygga utsläppsfria bilar, har Tesla tillverkat vissa bilmodeller och säljer olika komponenter till andra fordonsföretag.

Kompletta hjul för Toyota

Under 2007 ökade Japans Toyota Motor Corporation som den globala största biltillverkaren, med över 9,5 miljoner sålda fordon. Deras tillförlitlighet särskilt uppskattas av bilförare över hela världen. Deras utbud av bilmodeller gäller alla kategorier och klasser.

Kompletta hjul för Volkswagen

Det tyska bilföretaget Volkswagen är Europas största biltillverkare, och ligger på tredje plats i världen. Moderbolaget, Volkswagen AG, säljer personbilar inom Audi, Bentley, Bugatti, Ducati, Lamborghini, MAN, Porsche, Scania, Seat, Skoda och VW ramen. Volkswagens kult var bilen Volkswagen Beetle på 20-talet.

Kompletta hjul för Volvo

Volvo är svenska biltillverkare som erbjuder ett stort urval av stora familjebilar, verkställande och lyxiga bilar, liksom stadsjeepar. Volvos bilar är i allmänhet kända för sina höga miltal.