Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Hankook Ventus S1 Evo 2 K117C HRS - för säker körning

Sommaren lockar med ständiga äventyr och det är enkelt att bara sätta sig i bilen och köra en sväng. För att kunna njuta ordentligt är det viktigt att din bil är i bra skick och framförallt säker att köra med. För både din och dina medtrafikanters skull. Med Hankook Ventus S1 Evo 2 K117C HRS på din bil kan du känna dig säker på såväl torra som våta underlag. Med högkvalitativa däck till ett bra pris är du trygg både offroad och på städernas välskötta gator. När du letar efter däck av högsta kvalitet, surfa då in på dackonline.se. Här hittar du ett stort sortiment av däck till såväl 4x4 och SUV som mindre personbil. Att utföra sin shopping online är både effektivt och bekvämt.Hankook Ventus S1 Evo 2 K117C HRS

Med däck speciellt utformade för din bil och din körstil kommer dina framtida bilturer att vara mycket roligare. Med Hankook Ventus S1 Evo 2 K117C HRS ligger du säkert på vägen. Däcket är utformat med så kallad "aqua driving control" vilket gör att däckets mönster snabbt dränerar bort det vatten som finns på vägytan och minimerar risken för vattenplaning. Den kiselblandning däcket är tillverkat av skapar ett bättre fäste på vägen samtidigt som det minimerar rullmotståndet. Ju lägre rullmotstånd, ju lägre bränsleförbrukning, något som är positivt för såväl dig som förare som för miljön. Däcket är också utrustat med en så kallad Intercooler vilken kontrollerar den överskottsvärme som uppstår under användning. Hankook Ventus S1 Evo 2 finns i en rad olika storlekar, oavsett om du söker efter 255/55 R20 eller 315/35 R17 kommer du hitta det som passar din bil.

Hankook Ventus S1 Evo 2 K117C HRS till bra pris

Beställer du 2 eller fler däck från dackonline.se är frakten gratis. Skulle du ångra dit köp eller inse att däcken inte passar har du 30 dagar på dig att returnera dem. I vårt stora sortiment bestående av 25 000 däckprofiler, från över 100 olika varumärken, hittar du garanterat det du söker.                                    

                                                                                                                                                  float: right;