WHEELWORLD aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Välj fordonsmodell

tillverkare:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:


Ge bilen det lilla extra med Wheelworld fälgar

Köp Wheelworld aluminiumfälgar

Att köra runt med gamla fälgar kan både få bilen att se äldre ut och samtidigt göra den svårare att kontrollera. Det är därför viktigt att du passar på att byta fälgar när du till exempel skaffar nya däck. Beställ dina Wheelworld fälgar och du kommer få aluminium fälgar som tåls att köras ordentligt med. Wheelworld är ett välkänt och etablerat företag som står för produkter av hög kvalité och hos oss hittar du deras fälgar till ett lågt pris. Genom att byta ut dina fälgar kommer din bil att kännas som ny, både vad det gäller utseendet och körkontrollen över bilen. Med nya aluminiumfälgar på din bil kan du smidigt köra på såväl motorväg, grusväg som en lerig skogsväg utan problem.

Köp Wheelworld aluminiumfälgar

Finn dina Wheelworld fälgar hos Europas största däckbutik

Här på dackonline.se hittar du ett stort urval av däck, fälgar och andra produkter till ditt fordon. Genom att snabbt och smidigt leta bland våra 25000 däckprofiler bland över 100 olika däckmärken, kommer du att hitta det som passar din bil. Bland våra däckmärken hittar du till exempel Continental som är en av världens största däckleverantörer. Genom våra snabba leveranser och samarbete med över 1600 olika monteringsverkstäder i Sverige, blir det snabbt och enkelt för dig att komma igång med fälgarna.

fälgmärken

Fälgstorlekar:• WHEELWORLD fälgmodeller:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 02.07.2020 03:39