Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Fälgar till VOLVO

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Volvo fälgar till din bilVolvo fälgar till din bil

Du är har för Volvo fälgar, inte sant?

Vi har ett enormt urval för dig att granska, så gör dig bekväm och förbered dig på att köpa de bästa och snyggaste fälgarna någonsin. Du kan välja mellan åtskilliga mer eller mindre kända märken, diverse stilrena utformningar, mörka eller ljusa färger, samt om du vill ha Volvo aluminiumfälgar eller föredrar stålfälgar. Är du osäker på vilka storlekar just din bil är kompatibel med så bör den informationen stå i ditt registreringsbevis. Här i Sverige får vi byta mellan sommardäck och vinterdäck stup i kvarten (känns det som), så att ha en extra uppsättning av Volvo fälgar är en god idé. Då slipper du trä av och på däcken varje gång.

Volvo aluminiumfälgar har blivit otroligt populära över de senaste åren, delvis för att de i många fall är väldigt estetiskt tilltalande, men delvis även för att de är lättare än stålfälgar. Varje extra kilo din bil bär med sig kommer även att öka bränsleförbrukningen. För att optimera effektiviteten måste man minska vikten på alla punkter och att välja aluminium, som är en lätt metall, bidrar faktiskt till detta. Använd de enkla menyerna för att hitta din bil och sedan dina nya Volvo fälgar.