Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Fälgar till TOYOTA

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Lyxa till det med nya Toyota-fälgar Rusta upp bilen till bra priserLyxa till det med nya Toyota-fälgar

Att den japanska biltillverkaren Toyota känns igen världen över är kanske inte så konstigt. Redan 1937 grundades företaget i den japanska staden med samma namn – passande nog av familjen Toyoda! Idag toppar firman listan över världens absolut främsta bilproducenter. Den otroliga framgångssagan har en kanske något oväntad bakgrundshistoria. Det var nämligen tack vare att grundarens far uppfann en automatisk vävstol och lyckades ta patent på sin maskin som Kiichiro Toyoda fick tillgång till pengarna som blev startkapitalet för den senare bilfabriken. Ur detta till synes så orelaterade frö växte ett imperium inom motorfordonstekniken, och det råder ingen tvekan om att familjen Toyoda satsade på rätt bransch ändå. Märkets produkter omfattar nu ett brett spektrum med en mängd olika modeller och biltyper. Hos oss på dackonline.se hittar du passande Toyota-fälgar oavsett vilken av dessa populära bilar du kör.

Rusta upp bilen till bra priser

I vår webbshop på dackonline.se handlar du högkvalitativa komponenter till bilen, och detta till fördelaktiga priser. Vi har ett stort sortiment där du garanterat hittar det just du letar efter för att rusta upp eller utrusta ditt fordon. Föredrar du exempelvis stålfälgar till din Toyota? Använd våra smarta sökfunktioner eller fråga våra glada medarbetare!